OVOG VIKENDA: OVAN CE UZIVATI,Bik ce doziveti SUSRET koji bi mogao SVE PROMENITI!

OVOG VIKENDA: OVAN CE UZIVATI,Bik ce doziveti SUSRET koji bi mogao SVE PROMENITI!

1. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Pred vama je vikend u kome cete moci da uzivate kao niko na svetu. Zvezde su tokom sledeca dva dana na vasoj  strani sto znaci da mozete da dobijete sve sto pozelite uz samo malo truda. Vreme je da nekome priznate sta je ono sto osecate.  

 

BIK  

Slobodni bikovi bi tokom ova dva dana mogli doziveti susret koji bi  im mogao promeniti nacin gledanja na zivot.Vama nikad nisu bili zanimljivi parovi u kojima je velika razlika u godinama,  ali vama bi se moglo desiti da vas privuce neko ko je dosta  stariji od vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

  BLIZANCI

Vama sledi buran vikend.Ovo se narocito odnosi na ljubav jer cete morati da donesete neke vazne odluke.Nemojte praviti dramu  i  bezati od svega toga vec se prosto pomirite sa tim da neke stvari morate da rascistite.

 

  RAK  

Vikend koji je pred vama morate iskorisititi da konacno neke  stvari dovedete na cistac.Dakle,pre svega morate da resite probleme koji vas vas neko    vreme muce ali koje stalno odlazete.Vreme je da se uozbiljite. 

 

LAV

Za vas ce ovo  biti vikend iz snova i vi morate da ga iskoristite. Posvetite se stvarima koje su vam  potrebne,gledajte da ugodite sebi i nemojte mariti za to sta ko kaze ili misli. Ovo bi mogao  biti vikend kojeg cete pamtiti do kraja zivota.  

 

DEVICA  

Mirni ste sto se posla tice jer tu sve ide bas onako kako ste zeleli,ali kada se radi o ljubavi moramo da kazemo da vas tokom ovog vikenda ocekuje neko razocarenje. Pokusajte da donesete neke vazne odluke i zapravo,pre svega shvatite ko je osoba koju zelite kraj sebe, i kome vase srce pripada.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2