HOROSKOP ZA CETVRTAK: Kome nazalost svice DAN za TUGU?

HOROSKOP ZA CETVRTAK: Kome nazalost svice DAN za TUGU?

14. travnja 2020. 0 By Lala

 

DEVICA

 

Dugo se trudite  na poslu i bijete bitku sa suparnikom oko fotelje. Dali ste maksimum u svemu i svima. Odgovorni ste i skolovani , pa se nadate da cete uspjeti da udaljite neskolovanog suparnika.

Na zalost, vama svice tuzna zora. Ne samo sto ce se taj nikogovic koji ce vezom zauzeti vase mjesto, nego ce vas kao zestokog suparnika udaljiti u drugi sektor firme.

 

VAGA

Niste nikada ocekivali ono sto ce vam se desiti danas. Kolege ce vam pripremiti iznenadjenje da cete zinuti u cudu, kada ugledate starog prijatelja iz  skole. Ali kada jedan po jedan budu izlazili iza vrata, shvaticete  da je to susret generacije. Ugodno , nema sta!

 

SKORPIJA

Zelju za dokazivanjem na radnom mjestu, zamjenice zelja da bolje upoznate osobu sa kojom cete danas imati susret u firmi. Necete moci odglumiti ravnodusnost, jer ne mjesate ljubav sa poslom.

Bicete duboko zainteresovani a necete znati da li je osoba samo stranka ili poslovni partner. HRABRO, naprijed!

 

STRELAC

Danas ili nikada imate sansu da povucete svoje bubice i ljubomoru ili gubite dugu vezu . U  tu ljubav ste ulozili puno , pa sami razmislite sta dalje.

Vas partner zna da je ljubomora dokaz ljubavi, ali ineprijatelj. Razdvojite to i krenite u pravom smjeru.

 

JARAC

Ako ste planirali sa porodicom u posjetu familiji, ovo je povoljan dan. Svi su voljni i dobro raspolozeni, tako da vas nista ne ometa. A i rodbinma vas ocekuje vec odavno. Dva puta ste najavljivali dolazak i nije posteno dalje odlaganje.

 

VODOLIJA

Danas vam se smjesi lijep i uspjesan dan. Kuda god krenete bicete puni elana, tako da cete dan zavrsiti u  domu sa svojim najmilijim. A zbog prezaposlenosti malo ste kuci. Uzivace i oni i vi.

 

RIBA

Dugo necete imati tako buran dan kao danas. Nece biti buran zbog problema , nego zbog vase prezaposlenosti.

Oduzice vam se kao godina , dok budete u trku da ispunite sve dnevne obaveze.Sposobni ste i zilavi, prezivjecete.

Stranice: 1 2