Zene koje se zovu MARIJA:OD BOGA VOLJENE i poslate na zemlju da budu vasi ANDJELI CUVARI!

Zene koje se zovu MARIJA:OD BOGA VOLJENE i poslate na zemlju da budu vasi ANDJELI CUVARI!

14. travnja 2024. 0 By Lala

Ime MARIJA je jedno od najcescih na nasim prostorima decenijama unazad.

Ovo ime  ima dva  znacenja. Prvo je   voljena, a drugo “od Boga” pa   mozemo da kazemo da  je celokupno znacenje ovog imena voljena od Boga.

Inace su  zene koje imaju ovo ime pune ljubavi i znaju sta zele i to je ono sto moramo da kazemo

Njihova ljubav je iskrena i velika i nema nimalo sumnje da ova  zena ume da    se  bori za ono sto zeli i nikada i ni u kom smislu od toga ne odustaje.

Moramo da kazemo da je ovo zena koja nikad nece  dozvoliti sebi da nekome nanese bol ali da je vrlo vazno da imate na umu da ce ona    znati sta zeli. U to nema nimalo sumnje.

Ono sto takodje moramo da kazemo kada je zena koja ima ovo ime   u pitanju jeste da joj je ljubav  vrlo cesto glavni oslonac i razlog   zbog koga zivi. Ona  od emocija nikad ne dize ruke ma koliko da  situacija bila teska. Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovo biti zena koja ce uvek davati podrsku svima onima koje voli.

Neko ko ume da da svoju dusu na tacni i neko ko nikada i ni u kom slucaju ne odustaje od onog do cega joj je stalo. Ali, ova zena nece igrati prljavo. Nece nikada graditi svoju srecu na osnovu necijih suza i to je ono sto moramo da kazemo. Vrlo je vazno da dodamo da su zene koje imaju ovo ime sposobne za  mnogo toga i one se zapravo znaju boriti. Ma koliko da bilo bolno, ono sto pozele one nadju nacin i da dobiju i to je ono sto moramo da naglasimo.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2