Odaberi jedan PRSTEN i saznaj da li će ti se ostvariti STARA ŽELJA!

Odaberi jedan PRSTEN i saznaj da li će ti se ostvariti STARA ŽELJA!

14. travnja 2022. 0 By Lala

Izaberite prsten koji vam je najljepši i saznajte da li ce vam se ostvariti zelja koju dugo vremena sanjate…

 

PRSTEN 1

Ako ste odabrali prsten pod broj 1 vi jako dugo vremena sanjate o nekome. Mozda je ova osoba iz nekih razloga otisla iz vaseg zivota, ali vi nikako ne mozete da je zaboravite. Ona vam je mnogo znacila i sigurni ste da nikada vise necete moci tako da zavolite nekog.

 

Postoje stvari u zivotu na koje ne mozemo uticati i koje ne mozemo promijeniti. Jednostavno zivot je takav. Moramo da prihvatimo mnoge stvari i desavanja koja nas zateknu da bi smo smogli snage da krenemo dalje. Ova osoba bila je sav vas svijet i bili ste sigurni da ce uvijek biti uz vas. Nazalost, to se nije desilo.

 

Do kraja ove godine ova posebna osoba vratice se u vas zivot. Slucajno cete se sresti a onda ce u vama da prorade stara osjecanja. Ona koja ste uspavali ali koja nikada nisu umrla. Necete biti sigurni sta ta osoba misli ili sta osjeca prema vama. Najbolje bi bilo da ako je toliko zelite, da joj priznate svoje osjecaje. Kazite joj koliko vam znaci.  Nista ne mozete da izgubite. Moze samo da se dogodi da vam se ispuni zelja koju tolikio vremena zelite. Budite hrabri i odlucni.

 

 

PRSTEN 2

Ako ste odabrali drugi prsten znajte da je doslo vrijeme da zaboravite proslost. Iako je jako tesko okrenuti se i krenuti dalje, vi jednostavno morate to da uradite. Mnoge stvari nisu dobre za nas koliko god ih mi zeljeli. Moguce je da vas je neko mnogo povrijedio i ostavio dubok trag i ranu na vasem srcu. Morate naci nacin da nastavite dalje sa svojim zivotom.

 

Stara zelja je dugo vremena u vama i vi nikako ne mozete da krenete dalje. Budite sigurni da vas ceka nesto lijepo u buducnosti. Na vama je samoi da se oporavite, da zacijelite stare rane i da krenete da osvajate svijet.

 

Da bi vam se dogodile nove lijepe stvari vi morate to da dozvolite. Ovako vas koci proslost i ne da vam mira. Pozelite nesto drugo, nesto novo. Nesto samo za sebe. Nekada je tesko da se odreknemo nekoga i sigurno nije lako da zaboravimo. Ali, vi jednostavno to morate da uradite. Morate pronaci snagu zbog sebe, da bi jednog dana mogli da pustite novu osobu u svoj zivot. Sve dok dozvoljavate da vas neko koci, necete moci pronaci pravu i istisnku srecu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2