ROMANTIČNA ILI ZAVODNICA: Izaberi omiljeni KARMIN i otkrij kakva si u LJUBAVI!

ROMANTIČNA ILI ZAVODNICA: Izaberi omiljeni KARMIN i otkrij kakva si u LJUBAVI!

10. svibnja 2021. 0 By Lala

Pogledajte ove karmine i odaberite jedan koji vam se najvise dopada. Vas izbor ruza za usne otkrice mnogo o vama. Onaj koji odaberete otkrice da li ste u ljubavi, fatalna, romanticna ili sanjalica…

Koji karmin je vas izbor?

 

KARMIN 1

Vi ste po prirodi jedna njezna zena koja zivi za ljubav i cijelog zivota trazi muskarca s kojim ce se osjecati zasticeno. Vama je u ljabavi jako vazno povjerenje i ako ne mozete da nekome vjerujete onda tu nema sta da se trazi. Kada volite dajete sve od sebe a najvise volite muskarce koji su romanticni i koji ce vas svako malo iznenaditi nekim pokloncicima.

 

 

KARMIN 2

Vi ste jedna stavilna i jaka zena koja vrlo dobro zna sta zeli u ljubavi. Vi nikada ne pristajete na nesto polovicno i nikada ne bi ste dozvolili da nekome budete na drugom mjestu. Znate da cijenite sebe jer znate koliko vrijedite. U ljubavi volite da zavodite jer ste jedna od onih fatalnih zena kojima malo ko moze da odoli. Volite muskarce koji ce se sa vama upustiti u jednu zanimljivu ljubavnu igru. uzivate u paznji ali ipak vise volite da lovite nego da budete ulovljene.

 

 

KARMIN 3

Zena koja u zivotu hrabro kroci zemljom i dobro zna sta je i ko je. Vi znate da zasluzujete da vam neko voli i da vas postuje. Moguce je da ste imali mnogo promasaja u ljubavi jer ste lakovjerni i na pocetku veze vjerujete u sve sto vam se kaze. Iako nosite veliku snagu u sebi morate malo da se iskontrolisete jer na pocetku su svi med i mlijeko. Pustite sebe da malo bolje upoznate osobu koja vams se dopada da bi mogli da steknete povjerenje u nekog. Za to je potrebno vrijeme i nista se ne desava preko noci. Ako je neko iskren prema vama i nema lose namjere to cete ubrzo i da vidite.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2