Zamisli ŽELJU i odaberi jednu VILU! Tvoj izbor otkriće KADA će ti se želja ISPUNITI!

Zamisli ŽELJU i odaberi jednu VILU! Tvoj izbor otkriće KADA će ti se želja ISPUNITI!

23. svibnja 2021. 0 By Lala

Vile su mitska bica koje su oduvjek znacile za carobnice koje imaju nadljudske moci. Odaberi jednu koja ti se najvise dopada i saznaj da li ce se i kada tvoja zelja ispuniti…

 

 

VILA 1

Ako je tvoja zelja ljubavna onda ces jos malo morati da sacekas da se ona ispuni. Jako je vazno da dobro znas sta zelis i da svoje srce slijedis. Moraces malo pomnije da posmatras neke stvari ali i da promijenis svoj stav. Moras znati da ako nesto zelis da moras onda za to da i boris. Nista se nece desiti samo od sebe. Ne smijes da budes negativna i da mislis kako se tvoja tvoja zelja nece ostvariti.

 

Vazno je da duboko vjerujes u ono sto zelis. Tek onda kada budes skroz sigurna u sebe i u svoje zelje, tvoji snovi ce poceti da se ostvaruju. Ako je tvoja zelja poslovna ili zivotna onda ce jako brzo sve da se rijesi. Ne moras da brines. Kroz mjesec ili dva ostvarice se sve sto zamisljas i cemu tezis. Doslo je vrijeme da napokon ostvaris svoje ciljeve, a imaces veliku podrsku jedne posebne osobe, koja ti je jako bliska.

 

 

VILA 2

Ukoliko si odabrala vilu pod broj dva doslo je vrijeme da se tvoje zelje ostvare ako su ljubavne zelje u pitanju. Neko koga dugo vremena sanjas i zelis napokon ce biti tvoj. Mnoge stvari ce se promijeniti u tvom zivotu. Moras da znas da prvo moras da rijesis neke stvari i dugove iz proslosti da bi se tvoja zelja mogla ostvariti onako kake si je oduvjek zamisljala. Ljubavne ponude ce stizati na tvoja vrata a neko koga dugo sanjas u tvoj zivot ce ponovo uci kroz mjesec dana, sasvim slucajno.

 

Ako je tvoja zelja poslovna ili zivotna onda ces morati malo da sacekas. Mozda je najbolji period za tvoju zelju pocetak sledece godine. Tad ce ti se mnoge prilike otvoriti i imaces priliku da ostavrise sve ono o cemu tako dugo vremena sanjas. Strpi se jos malo a onda punom parom do ostvarenja svojih snova. Pocetak 2020. godine donijece ti mnoge nove sanse i prilike. Zivot ce te iznenaditi na mnogo nacina. Ocekuju te promijene na bolje.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2