Proslost im se vraca: Ove znake ocekuje prilika za novi ljubavni pocetak!

Proslost im se vraca: Ove znake ocekuje prilika za novi ljubavni pocetak!

22. travnja 2020. 0 By Lala

Mesec septembar ce nekim znacima doneti uspehe na poslu, nekim ce doneti mnogo novca, a pripadnicima znaka Raka i Vage ce doneti priliku za novi ljubavni pocetak. Zvezde otkrivaju Rakovima i Vagama da ce uskoro biti u prilici da ponovo zapocnu vezu sa bivsim partnerom…

 

RAK

Dragi rakovi, vama je potrebno mnogo kako bi otisli od neke osobe. Medjutim, vi cak i kada odete od neke osobe vi o toj osobi veoma cesto razmisljate. Ono sto vi sebi ne zelite da priznate jeste to da niste zaboravili bivseg partnera, ali cete to vi uskoro sebi priznati. Mesec septembar ce vam obeleziti desavanja koja ce biti vazana za tu osobu. Vec posle nekoliko dana septembra vama ce biti jasno da vas ta osoba zeli ponovo kraj sebe. Vi cete to zakljuciti na osnovu nekih postupaka te osobe.

Vas posle toga ocekuju neki neocekivani postupci te osobe posle kojih cete shvatiti da vas ta osoba jos uvek voli. A vi cete isto tako u tim trenucima sebi priznati da vasa osecanja prema toj osobi nisu u potpunosti nestala. Vi cete cak tokom septembra biti u prilici da razgovarate otvoreno o svemu sa tom osobom, a poslednji dani meseca septembra vam donose priliku za novi ljubavni pocetak.

Vama ce se proslost vratiti tokom meseca septembra i to na jedan za vas potpuno neocekivan nacin. Vi cete biti u prilici da zapocnete vezu sa osobom koju ste mnogo voleli u proslosti, a prema kojoj vasa osecanja jos uvek nisu nestala. Medjutim, sve ce zavisiti samo od vas i od vase odluke. A ono sto je sigurno jeste to da vama nece biti lako da predjete preko ponosa i da toj osobi pruzite jos jednu priliku.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2