RUKA SUDBINE:Izaberi sliku i saznaj sta ti je ZAPISANO u SUDBINSKOJ KNJIZI!

RUKA SUDBINE:Izaberi sliku i saznaj sta ti je ZAPISANO u SUDBINSKOJ KNJIZI!

22. svibnja 2023. 0 By Lala

AKO SI IZABRAO RUKU BROJ JEDAN…

Ti si osoba koja ima potrebu da svima pomogne. Neko si cija je dusa iskrena i cista i zelis svima da ucinis i svima da se nadjes.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

U najvecem broju slucajeva ces  zanemariti svoje obavezei emocije kako  bi usrecio osobu do koje ti je stalo …. I to je ono sto je prvo  i osnovno u tvom  zivotu jer su ti uvek vazniji oni koje volis nego ti sam sebi.

To je prosto najveci dokaz koliko si dobar covek. No,  zato i jeste u tvojoj knizi sudbine zapisano da ces vrlo cesto patiti zato sto si dao ljubav i emocije nekom ko nije nikad umeo da te ceni. To je ono sto moras da pokusas da promenis.

Da prosto naucis da razlikujes dobre ljude od losih. Jer je tvoj problem sto ti generalno vise slusas  glas srca  umesto razuma.

Shvati da   nisu svi kao ti. I da   samo  onima koji su uz tebe treba da  pomognes, da im se nadjes, i nasmejes ih. Ne cini prave stvari za pogresne ljude.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO SI IZABRAO RUKU BROJ  DVA…

Imaj na umu da je tebi sudjeno da  dozivis jednu veliku ljubav. To je prosto zato sto imas veliko srce i sto si ti jedna od onih osoba koje   zele vise od svega da vole i da budu voljene. Ljubav je ono sto ti je na prvom mestu i nema sumnje da je upravo ona ono sto ce obeleziti tvoj  zivot.

Ti ces doziveti jednu od onih ljubavi kakve postoje samo na filmu i nema nimalo sumnje u to da si to zasluzio.

Samo je jako vazno da pazis na to kome poklanjas svoje srce. Velika ti je  greska sto ti kada  zavolis potpunom zanemaris glas svog razuma. I zato se i desava da ljudima koji  nisu vredni nicega das svoje srce.

Mozda ces mnogo patiti zbog ljubavi ali zato kad prava osoba dodje..Ti ces umeti da je prepoznas.

I onda ces zapravo da  zaboravis sve sto je bilo pre nje.

Jer to nije ni postojalo, ako realno pricamo.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2