Zena JARAC: Njena ljubav je BESMRTNA, a njena dobrota je VECNA!

Zena JARAC: Njena ljubav je BESMRTNA, a njena dobrota je VECNA!

23. travnja 2020. 0 By Lala

Mnogi bi zeleli da je promene, ali ona odoleva promeni. Zena Jarac je dama kojoj karakter ne dopusta promenu, a njoj nikakva promena ni nije potebna. Ona je verna, saosecajna i plemenita dama i ona zbog svega toga zasluzuje postovanje i divljenje…

 

Sve i da moze ona se ne bi promenila. Zena jarac nije dama koja se menja zajedno sa okolnostima. Ona je dama koja je potpuno ista i onda kada joj je dobro, kao i onda kada joj je lose. Svaki covek koji je poznaje zna da se od nje mogu ocekivati samo plemenita dela. A isto tako svaki covek koji je poznaje zna da je ona dama koja ne ume da povredi niti da razocara.

Zena jarac se ponasa prema dragim osobama nezno poput andjela. A ona se prema losim ljudima ponasa onako kako oni i zasluzuju. Ne postoji sila koja bi zenu jarca mogla naterati da nanese tugu nekoj voljenoj osobi, ali isto tako ne postoji sila koja bi nju mogla naterati da pomogne nekom izuzetno losem coveku.

Ipak, zena jarac je pre svega poznata po jednom. A ona je poznata po svojoj sposobnosti da usreci. Zena jarac moze da usreci svakog covaka, a ona to cini na razne nacine i ona je spremna na sve kako bi usrecila onu osobu do koje joj je stalo.

Za ljubav i poverenje zene jarca je se palkeno tesko izboriti. Da bi se neko izborio za njenu ljubav i poverenje potrebno je mnogo vremena. Medjutim, onda kada zena jarac zavoli neku osobu onda se zivot te osobe promeni iz korena. Na razna cuda je spremna zena jarac kada nekoga voli.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2