SUDBINSKI IZAZOV: Izaberi sliku i saznaj SAVET kako da IZBEGNES TUGU i PROBLEME!

SUDBINSKI IZAZOV: Izaberi sliku i saznaj SAVET kako da IZBEGNES TUGU i PROBLEME!

4. svibnja 2021. 0 By Lala

SLIKA BROJ JEDAN:

Ako zelis da ti u zivotu krene i da prosto resis probleme koji te sada muce ti pre svega moras da naucis da prepoznajes ljude. Dakle da  shvatis ko je istinski kakav. Moze se reci da si ti na neki nacin jedna veoma naivna osoba. Zato sto prosto imas dobru dusu i mislis da su svi iskreni  i posteni kao ti. To ti je velika greska.

Dakle,pocni da slusas malo svoj razum jer sve dok te samo srce bude vodilo kroz zivot ti neces biti srecan.

Nemoj svima da verujes. Daj sebi dovoljno vremena da nekoga upoznas pre nego toj osobi otvoris svoje srce. Pre nego joj poveris svoje tajne i ucinis sve za  nju. Ti si jedna nesebicna osoba koja zaista zeli svima da ucini i koja ima potrebu da se svima nadje.

Ali MORAS DA PRESTANES DA MISLIS SAMO NA DRUGE! Misli malo na sebe, na svoje zelje i na potrebe. Tek tada ce sve doci na svoje!

 

SLIKA BROJ DVA:

Ako si izabrao ovu sliku to je znak da treba vise da slusas svoje srce. Ti si osoba koja je veoma odgovorna u  zivotu i pri tome veoma vredna. Na tebe se svako moze osloniti.  Cuvas tajne kao niko na svetu i moze se reci da si osoba od poverenja.

Ali, ti ne uzivas u  zivotu. TI ides jednom stazom kao da ne shvatas da je ponekad u  zivotu potrebno rizikovati. Da ponekad treba da zanemaris sta kaze tvoj razum i da ides linijom tvog srca.

Nema nista lose u tome ako nekad pogresis. Ako napravis los izbor i zbog toga budes patio. Jer nekada bas   zato sto smo rizikovali mi uspemo da ostvarimo svoje snove. Neka ti to bude na prvom mestu. Sama pomisao da nekad  treba da slusas glas svog srca. Tad ce te ono odvesti na put emocija i ljubavi. I put srece.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2