ZENA RIBA i ZENA BIK:One NE OSTAJU DUZNE i NE TRPE NEPRAVDU!

ZENA RIBA i ZENA BIK:One NE OSTAJU DUZNE i NE TRPE NEPRAVDU!

16. travnja 2024. 0 By Lala

Usreciti ih moze svako, njima nije potrebno mnogo za srecu, medjutim one ne dopustaju da ih bilo ko povredjuje, zena riba i zena bik su dame koje plene dobrotom, ali su one isto tako pravicne i snazne, one nikome ne ostaju duzne i njima nije potrebna nicija zastita, one prosto mogu sve same…

 

ZENA RIBA

Zenu ribu su u proslosti povredjivali mnogi ljudi, ona je mnogo puta bila tuzna i povredjena, ona je mnogo puta bila u teskim situacijama, upravo zbog toga je se zena riba promenila, upravo je zbog toga ona postala mnogo snaznija i zbog toga ona sada nikome ne dozvoljava da je povredjuje. Ono sto se kod zene ribe nije promenilo, i sto se nikada nece promeniti jeste njena dobrota, ona je bila dobra osoba velikog srca i to je i ostala.

Medjutim, zena riba je shvatila mnogo toga, ona je shvatila da prosto iz postovanja prema sebi ne sme nikome dozvoliti da joj tugu nanosi, pa zbog toga ona to sada ni ne dopusta.

 

 

Nikada zena riba nikoga nece prva povrediti, nikome ona nece tugu doneti, uvek ce ona pomagati svima, ali ona osoba koja je pokusa povrediti nista dobro ne moze ocekivati od nje, zena riba vise nikome ne ostaje duzna, mozda je u proslosti prastala ljudima koji to ne zasluzuju, ali to ona vise ne cini, zena riba smatra da niko nema pravo da je povredjuje.

Svaka osoba treba da bude dobra prema njoj, ako je neko dobar prema zeni ribi onda od nje moze ocekivati samo najlepse, ali ona osoba koja je pokusa povrediti od nje ne moze ocekivati da ce preci preko toga, zena riba nikome ne ostaje duzna, zena riba svima uzvraca po zasluzi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2