SABINA, žena bez DLAKE na JEZIKU, ali i sa VELIKIM SRCEM

SABINA, žena bez DLAKE na JEZIKU, ali i sa VELIKIM SRCEM

26. travnja 2020. 0 By Maja

Žena koja nosi ime Sabina je žena koja uvek kaže ono što misli, ali i koja veruje u ono što kaže. Ona je nežna žena, ali istovremeno i veliki borac za svoju sreću. Vredna, poštena, iskrena sve je ona to, i još mnogo više. Nikada se ne pretvara da je neko ko nije, je ona  je uvek verna sebi, i svojim principima. Mnogi joj zamere što je takva, ali ona zna da je takva naj bolja. Žena koja nosi ovo ime vrlo dobro zna šta želi od života. Ona ne dozvoljava da joj neko nameće svoje mišljenje, jer ona ima svoje i to niko ne može promeniti. Možemo slobodno reči da je žena koja nosi ime Sabina pomalo

i tvrdoglava. Ona zaista ima divno srce, iako to mnogi često ne primete. Prosto iz razloga jer ona svoja dobra dela čuva za sebe, i ne hvali se kod drugih. Ona želi da se pokaže na delu, nikada na rečima. Ona je žena sa stavom da svako može postići što želi, ako se uporno bori za svoj san. Veliki je optimista, i  ona uvek ima nadu da će sve biti bolje. Shodno tome ona se nikada ne okružuje ngativnim ljudima, jer za njih u njenom životu nema mesta.

Žena je koja veruje u pravu iskrenu ljubav. Od muškarca očekuje iskrenost, i poštovanje jer je i sama takva prema osobi koju voli. Kod nje ne prolaze slatke reči, za njenu ljubav se muškarac mora boriti. Nije je zaista lako osvojiti, ali onaj ko uspe da je osvoji, dobija ljubav kakvu neko samo može poželeti.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2