Ako   IZDATE osobu rodjenu u OVOM znaku KAJACETE  SE dok ste zivi!

Ako IZDATE osobu rodjenu u OVOM znaku KAJACETE SE dok ste zivi!

27. travnja 2020. 0 By Lala

Jedno je sigurno: Ovan je neko ko ce vas voleti iskreno.

Osoba rodjena u ovom znaku je iskrena i neko je ko ce moci da vas voli iskreno i da na svaki moguci nacin nastojio da vas usreci.Moramo da kazemo da je ovan neko ko ume da   bude osoba za primer u svakom mogucem smislu.

Zato sto je pre svega osoba koja ce znati da cuva ono sto ima.   Neko ko je iskren ali ko nece reci istinu po svaku cenu.

Jer, ako on vec zna da ce istina koju ima da kaze nekome da slomi srce radije ce je precutati i to    je najveca moguca istina.

Moramo da kazemo da je upravo ovan neko ko biti osoba za primer zato sto je jednostavno neko ko ce biti oslonac i podrska.

Ne postoji osoba koja moze da prasta kao sto to moze ovan. Ne kaze se uzalud da je ovan neko ko ima srce  kakvo nema nijedan drugi znak.  Naravno,  on je neko ko ce vam pomoci  ako to moze, ali su jako male sanse  da ce vam nauditi. Prosto on nije osoba koja prva zapocinje svadju i koja to voli.

Naprotiv.

Cak  i ako ga povredite moguce je da ce vam dati drugu sansu zato sto je iskren i sto je prosto osoba za primer.

Ali, ako mu date drugu sansu i ako onda dodje  do toga  da  ga ponovo povredite… Onda od osobe rodjene u ovom znaku mozete  svasta da ocekujete.

I da vam vrati     istom merom, ali i da bude u stanju da  zaboravi da vas je ikada poznavao.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2