KNJIGA koju izaberes otkriva kakve ti IZAZOVE ZIVOT SPREMA!

KNJIGA koju izaberes otkriva kakve ti IZAZOVE ZIVOT SPREMA!

3. svibnja 2021. 0 By Lala

Magicne knjige mogu da nam otkriju buduca desavanja i to samo na osnovu naseg izbora, a one isto tako mogu da nam otkriju kakve nam izazove zivot u buducnosti sprema…

 

MAGICNA KNJIGA 1)

Ako ste izabrali prvi knjigu:

Smatrate da vas skoro pa nista ne moze iznenaditi. Smatrate da vas je zivot vec na sve moguce nacine iznenadio i da vas nista u buducnosti ne moze uopste iznenaditi. Ali cete uskoro shvatiti da ste pogresili. Vama ce se uskoro pruziti jedna prilika o kojoj vi trenutno ni ne razmisljate, a vi necete znati kakvu odluku da donesete. Vama ce se uskoro pruziti prilika da promenite okruzenje i ta prilika ce vam po mnogo cemu odgovarati. Ali posto ste vi i suvise emotivni i zbog toga sto bez nekih osoba vas zivot ne mozete zamisliti, upravo zbog svega toga vama nece biti lako da tu priliku iskoristite. Medjutim, vi trebate biti odvazni i hrabri i trebate tu priliku iskoristiti, jer se ona pruza samo jednom u zivotu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

MAGICNA KNJIGA 2)

Ako ste izabrali drugu knjigu:

Uskoro cete biti u velikoj dilemi i necete znati sta da ucinite. Uskoro ce vam se u zivot vratiti bivsa ljubav, a ono sto ce vas posebno zacuditi bice to sto cete shvatiti da tu osobu zapravo niste u potpunosti preboleli. Vas ce postupci vaseg bivseg partnera koji vas ocekuju u bliskoj buducnosti potpuno iznenaditi, ali cete vi biti u strahu od novih razloga za tugu. Ta osoba ce cak uspeti da vam dokaze da je se promenila, ali vama cak i pored toga nece biti lako da predjete preko ponosa i da toj osobi ukazete jos jednu priliku. Upravo vam takav izazov uskoro zivot sprema. Vama ce se pruziti prilika za novi ljubavni pocetak, ali vama nece biti lako da tu priliku iskoristite.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2