SUNCE koje IZABERES otkriva NESTO VAZNO o tebi –  NEVEROVATNO TACNO!

SUNCE koje IZABERES otkriva NESTO VAZNO o tebi – NEVEROVATNO TACNO!

27. travnja 2020. 0 By Lala

SUNCE BROJ JEDAN

Ako si izabrao ovo sunce  to je znak da si ti jedna dusa od coveka. Ti si neko ko ume da voli iskreno i neko ko sve cini za one koje voli.

Retko ko ume da voli tako jako i snazno kao sto to umes ti ali moramo da kazemo da je najvaznije od svega to sto  cesto sve das pogresnim ljudima. To je zato sto imas jako dobru dusu pa mislis da su svi kao ti.

No, nema nimalo sumnje da si neko ko ce biti tu za one koje voli bas uvek.  Neko ko ce umeti da se bori za ono sto zeli  ali nikad na osnovu tudjih suza. Ti si zapravo neko ko je otvoren i neko ko ima stav i ko ume da se bori za ono do cega mu je stalo. Mozemo da dodamo da si bice kojem nece pasti na pamet da naudi nikome.

Ali u slucaju da tebi neko naudi ti ces umeti i da oprostis ali i da vratis istom merom.

Jesi covek koji ima dobru dusu ali nisi neko ko je naivan i koga svako moze da zeza i koristi.

 

 

SUNCE BROJ DVA:

Ti si neko ko ima stav i neko ko je veoma iskren. Moze se cak reci da si osoba koja vrlo cesto ima problem zato sto kaze ono sto misli.  Neko si ko nema dlaku na jeziku  ali zato ima petlju da kaze istinu makar ona bila bolna  i surova.

Osoba si koja ce  nekog gledati u oci i otvoreno mu reci sta misli o toj osobi pa cak  i ako to nisu lepe stvari. Jednostavno si takav. Uvek biras istinu ma koliko da ona bila surova ali uvek istinu zelis i da cujes.

Ne prastas onima koji su te jednom slagali zato sto verujes da onaj ko jednom slaze  ostaje lazov i izdajnik za sva vremena.

U ljubavi si neko ko je veran i odan.

Ako te jednom prevare onda te gube za sva vremena i to je najveca  istina.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2