MALI HOROSKOP do KRAJA JESENI: Nekome STARA LJUBAV nece dati mira!

MALI HOROSKOP do KRAJA JESENI: Nekome STARA LJUBAV nece dati mira!

10. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Fokusirajte se na posao. Kada je ljubav u pitanju nista nece biti onako kao zelite. Cinjenica je da ste sada svoje srce poklonili nekome ko vas nikada nece voleti.  Prihvatite to i onda cete samim tim moci da krenete dalje. Zasluzili ste to.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ovo ce biti sjajno vreme za obnovu nekih starih ljubavi. Posvetite se osobi do koje vam je stalo, ucinite prvi korak i zaboravite na svoj ponos i na svoj inat. Niste ni svesni koliko je zapravo malo potrebno da osoba koju zelite bude kraj vas.

 

BLIZANCI

Ovo ce biti sjajan period za posao ali i  za  finansije. Niste ni svesni koliko cete srece imati u narednom periodu. Velike su sanse i da cete dobiti novac koji sada ne mozete ni da sanjate. Ono sto   zelite bi vrlo lako moglo da se ostvari.

 

RAK

Do kraja jeseni u vas zivot se vraca jedna osoba iz proslosti. Samo od vas zavisi hocete li joj dati sansu jer vas je jednom vec povredila ali ono sto je cinjenica jeste da je njoj iskreno stalo i da sada  zeli da vas  ima po cenu svega.

 

LAV

U ljubavi ce sve doci na svoje onda kada vi prestanete da cekate da druga osoba ucini prvi korak. Vi ste krivi sto ste je izgubili i samim tim vi sada treba da ucinite sve kako bi ste je vratili.

Neka vam to bude ono sto   vam je prioritet.

 

DEVICA

Do kraja jeseni  nece biti velikih promena u vasem zivotu. Posvetite se sebi, koristite svaki trenutak kako bi ste se odmorili i kako bi ste shvatili sta je ono sto zelite.

Od pocetka zime se menja mnogo toga.

 

VAGA

Ovo je vreme kada morate da resite svoje  dileme. Bas tokom jeseni mnoge  vage imaju priliku da rese svoje emotivne  probleme.

Niste ni sami svesni koliko vas lepihg stvari ceka,a vase je samo da se prepustite i uzivate.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2