DNEVNI HOROSKOP za 3.maj:Ovnovi,neke stvari vise NE MOGU DA CEKAJU!

DNEVNI HOROSKOP za 3.maj:Ovnovi,neke stvari vise NE MOGU DA CEKAJU!

1. svibnja 2020. 0 By Admin 1

VAGA

Nađite vremena da isplanirate kraće putovanje – najbolje bi bilo da razmislite o produženom vikendu. Odmor vam je preko potreban, a takođe razmislite da vam se pridruži neko posebno drag. Ukoliko imate emotivnog partnera, ovo bi bio pun pogodak. Vaša veza bi mogla još više da se učvrsti, a to je, takođe i idealna prilika za bolje upoznavanje.    

ŠKORPIJA

Blagosloveni ste mnogim stvarima u životu, iako ponekad zaboravljate njihovu vrednost. Danas ne bi bilo loše da se podsetite da materijalno nije ono što čoveku donosi sreću i trajno ispunjenje. Nastojte da stupite u kontakt sa dragim ljudima – porodicom i prijateljima i obavezno uveče pronađite vremena kako biste uživali u njihovom društvu.    

STRELAC

Poseta muzeju ili galeriji donosi vam neke zanimljive uvide i razmišljanja o apstraktnim, neopipljivim stvarima. Moguće je da ćete danas poželeti da se pozabavite nekim kreativnim radinostima. Ukoliko još uvek nemate hobi koji podstiče imaginaciju, danas je idealan momenat za to. Opskrbite se neophodnim materijalima i “bacite” se na posao!  

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3