PUN MESEC u znaku Škorpije donosi velike promene!

PUN MESEC u znaku Škorpije donosi velike promene!

1. svibnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Dragi ovnovi, vas na poslovnom polju očekuju promene sa kojima nećete biti zadovoljni. Vi ste imali velika očekivanja, ali ona neće biti ispunjena. Naprotiv, vi ćete čak razmišljati o promeni radnog mesta, jer vam mnogo toga neće polaziti za rukom. Ono što moramo naglasiti je da ćete u vašem partneru pronaći veliku podršku. Vaš partner je uvek verovao u vas, i on će vam biti od velike pomoći u donošenju novih odluka.

 

BIK

Dragi boikovi, pun mesec u znaku škorpije i za vas donosi promene, ali one će vam biti od velike koristi. U ovom periodu vi ćete doneti vrlo dobre odluke na poslovnom polju. Te odluke će vam doneti velike finansijske promene. Novac koji vam je itekako potreban će mnogo toga da promeni na bolje. Na polju ljubavi vas očekuje jedno poznanstvo koje će za vas biti od velikog značaja.

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, u ovom periodu ne donosite nikakve bitne odluke, jer zvezde neće biti na vašoj strani. Vaš pokušaj da se ostvarite na poslovnom polju vam neće poći za rukom. Sigurno je da ćete imati i lepih trenutaka, ali kada je posao u pitanju ne očekujte ništa lepo. Ljubav će vam zato cvetati, jer ćete pronaći utehu kod voljene osobe. Ona će vam pomoći da prebrodite ovaj teški period.

 

RAK

Dragi rakovi, ono što na samom početku moramo istaknuti je da ćete vi biti vrlo zadovoljni sa sobom. Već duže vreme vam loše ide na poslovnom planu, ali to će se u ovom periodu drastično promeniti. Niste odustajali kada je bilo teško, i to će vam doneti novčane dobitke, kojima ste se prsestali nadati. Sreća je zaista na vašoj strani, jer i u ljubavi vas očekuju samo srećni dani.

 

LAV

Dragi lavovi, vi se ovom periodu morate više posvetiti voljenoj osobi. Vaše poslove obaveze su vam do sada bile preće, alI to se mora promeniti. Vaš partner je mnogo razočaran, iako vam to ne želi da kaže. Svestan je da je vaš posao vama mnogo bitan, ali vaša odsutnost ga mogo boli. Odvojite vremena za zajedničke trenutke. Pružite voljenoj osobi ljubav i pažnju koju zaslužuje kao niko drugi.

 

DEVICA

Drage device, pun mesec u znaku škorpije vam donosi promene koje bi mogle biti vrlo značajne za vašu budućnost. Naime, vi ćete dobiti jednu poslovnu ponudu, koju ne smete odbiti. Mada ćete biti sumnjičavi, šansa koja će vam se pružiti će doneti novčani dobitak koji vam je potreban. Verujte u sebe,  ine dozvolite da vas sumnje ili strah okrenu u pogrešnom pravcu. Ovakvu priliku nećete dobiti često u životu. Iskoristite je za sebe.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2