ZVIJEZDA PADALICA OSTVARUJE ŽELJE: Izaberi JEDNU i saznaj da li će se TVOJA ŽELJA OSTVARITI

ZVIJEZDA PADALICA OSTVARUJE ŽELJE: Izaberi JEDNU i saznaj da li će se TVOJA ŽELJA OSTVARITI

1. svibnja 2021. 0 By Lala

Pogledajte slike zvijezda padalica i odaberite jednu koja vam se najvise dopada. Slika koju odaberete otkrice da li ce se vasa zelja ostvariti i kada ce se to desiti…

Koja zvijezda padalica je vama najljepsa?

 

 

ZVIJEZDA PADALICA BROJ 1

Ukoliko ste izabrali prvu sliku vi jako zelite nesto dugo vremena. Vec ste na rubu i nemate vise strpljenja. Zelite to odmah i sad. E pa izgleda da cete ipak morati malo sacekati. Jednostavno morate da shvatite da se neke stvari ne mogu dogoditi i desiti na silu. Svemir ne funkcionise tako. Morate da skupite strpljenja jer ova zelja se moze ostvariti ali ne onako kako je vi zamisljate.

 

Ako se vasa zelja tice zivota ili posla on da mozete ocekivati pocetkom sledece godine da se nesto krene desavati. Pojavice se jedna osoba koja ce vam mnogo pomoci i usmjeriti vas bas prema vasoj zelji. Ostvarenje ce se dogoditi ali ne na nacin na koji je vi zamisljate. Ukoliko je zelja ljubavna onda cete pocetkom proljeca dozivjeti njeno ostvarenje.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

 

 

ZVIJEZDA PADALICA BROJ 2

Ako je ova zvijezda padalica vas izbor onda ce se ona ostvariti veoma brzo. Nesto ce se dogoditi sto ce pokrenuti niz desavanja. Pocece polako da se slazu sve kockice i sve ce se desavati u vasu korist. Kroz nekih mjesec dana vama bi se mogla ispuniti zelja. Nesto sto zelite toliko uskoro ce postati java i nece vise biti san.

 

Sad zavisi, ako je zelja poslovna ili zivotna onda ce to potrajati par mjeseci. Postoje neke stavri koje vam trenutno sada ne odgovaraju ali jednostavno morate da sacekate. Sada nije pravo vrijeme da se vasa zelja ostvari. Medjutim ukoliko je zelja ljubavna i emotivna, onda mozete vrlo brzo da ocekujete konkretna desavanja. Osoba koju zelite uskoro ce se pojaviti u vasem okruzenju i imacete priliku da joj se priblizite. Kroz vrlo kratak period otkrice se sve tajne i sve karte bice stavljene na sto.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2