DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 4.maj:  Danas ce nekome trebati SAMOPUZDANJE kako bi OSVOJIO VOLJENU OSOBU….

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 4.maj: Danas ce nekome trebati SAMOPUZDANJE kako bi OSVOJIO VOLJENU OSOBU….

3. svibnja 2020. Off By Admin 1

OVAN

Danas vas očekuje divan dan po pitanju ljubavi. Ako idete na žurku ili neki drugi svečani događaj, verovatno nećete biti sami, već ćete upoznati nekoga ko ima sve ono što vi tražite. Trebaće vam veća količina samopouzdanja, ali ne brinite! Imaćete ga dovoljno i sve će biti upravo onako kako želite.

BIK

Trenutni planetarni aspekat vam donosi šansu da istražite svoja osećanja po pitanju osobe koja je trenutno aktuelna u vašem životu. Verovatno ćete imati ozbiljan razgovor nakon toga. Vrlo je važno da vi znate šta želite. Sve ostalo će doći samo od sebe.

 

 

BLIZANCI

Predstoji vam uzbudljiv dan kada je vaš emotivni život u pitanju. Značajno poznanstvo možda nije počelo sa previše uzbuđenja i strasti, ali mirna luka koju vam donosi mogla bi učiniti da se uskoro nađete na sedmom nebu. Važno je da budete nasmejani. To je suština ljubavi.

 

NOVA VEZA

 

RAK

Zvezde vam donose vezu sa nekom specijalnom osobom. Ako imate sastanak danas, vaše emocije bi mogle biti potpuno uzdrmane, a vi promeniti svoj emotivni status. Ukoliko ste već u vezi, verovatno ćete vaš odnos podići na jedan novi, viši nivo.

 

 

LAV

Danas očekujte čudo s obzirom na trenutni planetarni aspekat. Vi ćete biti sjajno raspoloženi i u top formi. Prilika da doživite nešto specijalno neće vas zaobići. Važno je samo da je prepoznate. Budite otvoreni.

 

 

DEVICA

Trenutni položaj planeta vam donosi samopouzdanje da razgovarate sa nekim za koga ste do sada mislili da niste na istim talasnim dužinama. Vi ste ga uzdizali i postavljani na prijedstal, ali sada ćete uvideti da je osoba jednaka kao i vi. Opustite se i uživajte.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3