DNEVNI  HOROSKOP za   6.maj: Nekome se PRUZA SANSA o kakvoj je mogao samo da SANJA!

DNEVNI HOROSKOP za 6.maj: Nekome se PRUZA SANSA o kakvoj je mogao samo da SANJA!

5. svibnja 2020. 0 By Lala

OVAN

Danas vam se pruža prilika da završite stvari koje već duže vrijeme odlažete.

Mnogo vremena ste potrošili na izgovore. Iskoristite šansu i mnoge stvari će krenuti na bolje. Pruža vam se jedna poslovna ponuda, koju će te teško moći odbiti .

 

BIK

Mnogo ste fokusirani samo na sebe u zadnje vrijeme.

Osobe koje vas vole očekuju vašu pažnju. Ne trudite se kao prije, i to se odražava i na vaš ljubavni život. Odvojite više vremena za osobe do kojih vam je iskreno stalo.

 

BLIZANCI

Na poslovnom planu sve vam ide od ruke.

Mnogo truda ulažete u svoju poslovnu karijeru. Kvalitetno vrijeme sa voljenom osobom mora zbog toga da trpi. Posvetite se više vašem partneru, u suprotnom ćete biti izloženi vrlo nezgodnoj situaciji na polju ljubavi.

 

RAK

U toku dana ćete biti prijatno iznenađeni od strane vaših prijatelja. Mnogo ste cijenjeni, i to će danas neko i da vam dokaže. Ugodno iznenađenje će vam mnogo laskati.

U ljubavi stvari i ne idu baš onako kako ste to zamišljali. Vaš partner nije zadovoljan trenutnom emotivnom situacijom. Prestanite da krijete svoje osjećaje.

 

LAV

Dopustili ste pogrešnim osobama da vam se petljaju u život.

Niste zadovoljni sa svojim postignućima, ali to nije vaša krivica. Razgovarajte otvoreno sa ljudima za koje smatrate da vam ne čine dobro. U suprotnom stvari se neće odvijati u vašu korist.

 

DJEVICA

Jedan iznenadni susret će vam uljepšati dan.

Osoba do koje vam je mnogo stalo danas će da vam priredi predivan dan, kojeg nećete tako lako moći zaboraviti. Zvijezde su danas itekako na vašoj strani.

 

Nastavak na slijedećoj stranici…

Stranice: 1 2