HOROSKOP za narednih 15. dana: Jednom znaku PRIJATELJSTVO prelazi u LJUBAV!

HOROSKOP za narednih 15. dana: Jednom znaku PRIJATELJSTVO prelazi u LJUBAV!

8. svibnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Dragi ovnovi, u ovom periodu ćete morati doneti neke važne odluke. Vreme je da ispunite obećanja koja ste dali nekim bliskim osobama. Oni očekuju od vas da održite svoju reč. Dvoumite se mogo, i tražite izgovore. Vrlo je bitno da donesete ispravnu odluku, jer će vam neki ljudi mnogo zameriti. Oni su se oslonuli na vašu reč, jer ste vi zaista osoba koja uvek održi ono što obeća.

 

BIK

Dragi bikovi, bez obzira koliko ste trenutno pod stresom, voljenu osobu nemojte da zapostavljate. Ona je vaša mirna luka, ali vi se sve više udaljavate od nje. Na vas previše utiču pogrešne osobe koje vam ne žele mnogo dobrog. Posvetite se vašem partneru, i vi ćete mnoge stvari koje se trenutno dešavaju u vašem životu puno lakše savladati.

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, vas ne očekuju neka posebna dešavanja u ovom periodu. Kako na poslovnom polju tako i na polju emocija sve ostaje isto. U ovim danima se posvetite sebi, i onome što vi mislite da je dobro za vas. Slušajte glas svoga srca, ono možda ima pravo rešenje za vas.

 

RAK

Dragi rakovi, pokušavate nešto da sakrijete od vama bliskih ljudi,ali to vam neće poći za rukom. Istina će izaći na videlo. Pronađite rešenje i postavite se onako kako treba. Ukoliko ste nešto mngo zgrešili, sada je pravi period da to i priznate. BIće vam sigurno lakše kad skinete teret sa srca.

 

LAV

Dragi lavovi, ono što je u ovom momentu vrlo bitno, jeste činjenica da ni vi sami ne znate šta želite. Zatrpani ste emocijama, i vi ne vidite izlaz iz vaših problema. U jednom trenu želite se posvetiti poslu, u drugom želite provoditi vreme sa voljenom osobom. Imajte na umu da vaš partner neće još dugo moći tolerisati vašu neodlučnost.

 

DEVICA

Drage device, istina je da bez razloga gajite sumje prema vašem partneru. I sami vidite da se ništa ne dešava, vaš partner je uvek uz vas, i nastoji samo da vas učini srećnim. On vas mnogo voli i za vas je spreman sve da učini. Čemu onda te sumnje, koje nemaju nikakvog smisla.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2