DNEVNI HOROSKOP za 11.maj: PREDIVAN dan za Ovna, Rak donosi vaznu ulogu…

DNEVNI HOROSKOP za 11.maj: PREDIVAN dan za Ovna, Rak donosi vaznu ulogu…

10. svibnja 2020. 0 By Lala

OVAN

Dragi ovnovi pred vama je nestvaran dan tokom kojeg cete prosto uzivati. Neverovatan broj razloga za srecu vas ocekuje danas. Tokom celog dana ce vas pratiti sreca zvezda pa vas zbog toga ni najmanji problemi na ocekuju, a najvise razloga za srecu vas ocekuje na planu ljubavi.

BIK

Dragi bikovi ponasanje vaseg partnera prema vama uopste nije u redu, medjutim vi takvo ponasanje iz nekog razloga tolerisete. Upravo vas i danas ocekuje veoma los postupak  voljene osobe sa kojim ce vas povrediti, a vi cete upravo tada shvatiti da nesto morate preduzeti.

BLIZANCI

Dragi blizanci morate povesti racuna kako o vasem ponasanju, tako i o vasim finansijama. U poslednje vreme se ponasate veoma cudno i sa vasim postupcima dragim osobama nanosite tugu, a isto tako vec neko vreme novac trosite kao da sutra ne postoji. Morate se promeniti ako zelite da izbegnete probleme.

RAK

Dragi rakovi vremena se menjaju, a menjaju se i okolnosti. Naime, vi ste u proslosti zeleli jednu osobu kraj sebe, ali ta osoba nije zelela vas, a sada je situacija poptuno drugacija, naime upravo ta osoba iz vase proslosti sada vas zeli kraj sebe, medjutim veliko je pitanje da li ta osoba zasluzuje da joj pruzite priliku.

LAV

Dragi lavovi previse toga sebi zamerate, vi kao da smatrate da uopste nemate prava na gresku. Vi ste previse samokriticni, a to nikako ne biste trebali biti. Pokusajte uzivati u zivotu i nemojte sebi zamerati svaku sitnicu. Potrebno je da shvatite da i vi imate prava na gresku.

DEVICA

Drage device danas cete biti pod zastitom zvezda i upravo vas zbog toga ocekuju samo lepa desavanja. Danas trebate pokazati odvaznost i hrabrost i trebate pokusati iskoristiti dan pred vama sto je moguce vise. Nemojte danas mnogo razmisljati nego se borite za ono do cega vam je stalo.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2