Izaberi LJUBAVNU AMAJLIJU i saznaj zbog cega nemas srece u ljubavi!

Izaberi LJUBAVNU AMAJLIJU i saznaj zbog cega nemas srece u ljubavi!

16. svibnja 2021. 0 By Lala

Ljubavne amajlije mogu da nas zastite od ljubavne tuge, a one isto tako mogu da nam otkriju zbog cega nemamo srece u ljubavi.

Isto tako magicne amajlije mogu da nam otkriju sta trebamo da ucinimo kako bi se izborili za ljubavnu srecu…

LJUBAVNA AMAJLIJA 1)

Ako ste izabrali prvu amajliju:

Vama je do ljubavi mnogo stalo i vi ste spremni na razna cuda zarad ljubavi. Medjutim, vi srece u ljubavi nikada niste imali samo zbog toga sto ste vase srce olako poklanjali drugim ljudima.

 

Vi ste dopustali nekim osobama da se olako izbore za vasu ljubav, a one osobe koje su vas imale kraj sebe nisu umele da cene vasa dobra dela. Vi cete srece u ljubavi imati tek onda kada pocnete da mislite na sebe.

 

Vi cete biti srecni u ljubavi tek onda kada budete zahtevali od partnera da cini sve ono zarad vase srece sto vi cinite zarad njegove srece.

 

Nazalost, vi kada ste u vezi, vi na sve mislite sem na sebe i na sopstvenu srecu.

LJUBAVNA AMAJLIJA 2)

Ako ste izabrali drugu amajliju:

Mnogo puta ste bili povredjeni zbog desavanja na planu ljubavi. Vama je mnogo puta bilo slomljeno srce i zbog toga vi sada skoro pa da ni ne verujete u ljubavnu srecu.

 

Vama je sada problem da ukazete bilo kojoj osobi poverenje, jer se plasite novih razloga za tugu. Vi srece u ljubavi nikada niste imali samo zbog toga sto niste slusali vase srce. Vama je se u proslosti pruzila prilika da zapocnete vezu sa jednom osobom.

 

Ali vi to niste ucinili samo zbog toga sto vase drage osobe nisu imale lepo misljenje o toj osobi. Medjutim, vama je sreca u ljubavi sa tom osobom sudjena i zbog toga cete vi sasvim sigurno sa tom osobom zapoceti ljubavnu pricu. A sa ulaskom te osobe u vas zivot uci ce i velika sreca.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2