Kratki horoskop za 2020. godinu: Bik zaljubljen kao nikad, Lav se kupa u novcu, Škorpije u zagrljaju BIVŠE ljubavi…

Kratki horoskop za 2020. godinu: Bik zaljubljen kao nikad, Lav se kupa u novcu, Škorpije u zagrljaju BIVŠE ljubavi…

10. svibnja 2020. 0 By Lala

 

OVAN – Za ovaj horoskopski znak u iducoj godini stize burna desavanja na poslovnom planu. Stvari nece ici onako kako ste vi zamislili , a to vas ipak nekekao najvise pogadja . Perfekcionista u svom poslu tesko podnosi nagle promjene na istom. Puno vise cete biti u pokretu i na putovanjima. Opustite se , jer vam zvijezde spremaju zanimljiv period koji ce vam jako brzo poceti prijati cim odlucite da se prilagodite a ne opirete.

BIK – Prepustite se osjecaju koji ce vas obuzeti, pojacavanje emocija u pravom momentu moze da bude od velike vaznosti. Partneru je bas to potrebno da osjeti kod vas da bi skupio hrabrosti za ono sto planira i sto zeli da ostvari sa vama. Pokazite i vi ljubav koju osjecate jer ce sve da pocne kada vi to odlucite.

BLIZANAC – Godina koja je pred nama mnogima ce donijeti promjene. Narocito za osobe koje im nisu sklone. Pa bi najbolje bilo da se ne opirete mnogo nego da prihvatite ono sto vam se sprema. Jednostavno je, struja koja ce vas ponijeti mogla bi da vas odvede na pravo mjesto.

RAK – Mnogi Rakovi ce u 2020. godini imati priliku da ostvare svoje velike poslovne planove. Finansijski cete se dosta popraviti i samim tim imacete puno vise vremena za neke druge stvari ali osobe koje su vec pocele da vam zamijere da ih zapostavljate.

LAV – Vas ocekuje veliki dobitak u narednoj godini. Necete oskudijevati ni u cemu i moci cete napokon da ostvarite neke zelje koje vec dugo imate. Osigurajte sebi slobodno vrijeme jer ce vam samo toga faliti. organizujte se na vrijeme jer ovo bi mogla biti vasa najzabavnija godina.

DIJEVICA – Nakon vece pauze, u vas zivot konacno ce uploviti neko vrijedan sve vase paznje koju zarko zelite da usmjerite samo na jednu osobu. Dosta vam je kratkih veza i laznih obecanja. Vasa 2020. godina ce biti u znaku vaseg pronalazenja na ljubavnom planu.

nastavak na sledecoj stranici

Stranice: 1 2