KRUNA,MESEC ili SRCE – ono sto te PRIVLACI otkriva NEKE VAZNE DETALJE o tebi!

KRUNA,MESEC ili SRCE – ono sto te PRIVLACI otkriva NEKE VAZNE DETALJE o tebi!

21. svibnja 2021. 0 By Lala

AKO SI IZABRAO KRUNU…

Ako postoji neko ko je odan i iskren i neko ko svima zeli da pomogne, onda si to ti. Ti dobro znas koliko  vredis ali si neko  ko prosto ume da voli, da razume, da podrzi i jos mnogo toga. TI si neko  ko ce svima da se nadje, ali isto tako ocekujes i do drugih.

Daleko je od toga da si naivan, ti si samo osoba koja nikad  ne zeli da nekog  osudjuje niti da nekog menja. Smatras da svima  treba dati jos jednu sansu jer nema nista lose u tome da  se pogresi. Zapravo nema osobe na ovom svetu koja nikad nije pogresila ali  je ljudski i prastati i gresiti.     To ne znaci da ti umes da prastas i da dajes ko zna koliko novih sansi vec samo to da si osoba koja je prosto otvorena i koja ce pokusati da razume neke stvari –  ali onaj kome ti pomognes ako ti ledja okrene kad tebi pomoc  zatreba   za tebe  vise ne postoji.

Izdaju ne prastas nikad ni u kom slucaju…

 

AKO SI IZABRAO MESEC…

Mnogo toga umes da razumes.

To je vrlo verovatno  zato sto imas veliko srce i sto nikad i ni  u kom slucaju ne  odustajes od svoje misije da siris dobro medju ljudima.

Ako postoji neko ko u   svom srcu nosi ljubav onda si to ti.

Nikome na svetu ne zelis nista lose, i spreman si da se izboris za ono sto zelis ali  nikad to neces uciniti tako sto ces nekoga da povredis.

Dakle,osoba si koja je odana i iskrena  i osoba koja nikome na ovom svetu nece odmoci ako vec ne moze da pomogne.

Ono sto moramo da naglasimo jeste da si osoba koja ni u kom slucaju ne odustaje od onog sto zeli… Ali    to prosto postizes tako sto  jednostavno se boris i ne ocekujes da ti nesto padne sa neba.

Srecnici su  oni koji te imaju u svom  zivotu. Jer ti umes da volis i da  cinis   sve za one do kojih ti je stalo-

Naravno da ocekujes i da ti bude   uzvraceno istom merom. Znas kad je dosta i kad je najbolje da krenes dalje.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2