DNEVNI  HOROSKOP za 12.maj:Ovna ceka tezak dan,Biku pocinje na PREDIVAN NACIN…

DNEVNI HOROSKOP za 12.maj:Ovna ceka tezak dan,Biku pocinje na PREDIVAN NACIN…

11. svibnja 2020. 0 By Lala

OVAN

Dragi ovnovi dan vam nece zapoceti onako kako ste zeleli. Naime, pred vama je veoma tezak dan tokom kojeg vas ocekuju nesuglasice sa vasim kolegama, a isto tako vas ocekuju i problemi na planu ljubavi. Pokusajte se pripremiti za tezak dan koji vas ocekuje.

 

BIK

Dragi bikovi dan ce vam zapoceti na jedan predivan nacin. Naime, danas vas ocekuju samo lepa desavanja u kojima cete prosto uzivati. Vi cete danas na poslu uspeti da ostvarite manji uspeh, a isto tako vas na planu ljubavi ocekuje nesto prelepo sto ce vam prirediti voljena osoba.

 

BLIZANCI

Dragi blizanci vi nikakvog razloga nemate da sumnjate u vaseg partnera. Vi trebate prestati verovati ljudima koji vam govore lose o vasem partneru posto zaista ono sto vam govore neke osobe uopste nije istina. Vi morate imati mnogo vece poverenje u voljenu osobu ako zelite da vasa veza opstane.

 

RAK

Dragi rakovi trebate povesti mnogo vise racuna o vasem zdravlju. Vasa zdravstvena situacija u poslednje vreme nije previse dobra i to zbog toga sto se u poslednje vreme previse nervirate. Vi morate shvatiti da je zdravlje najvaznije i zbog toga ne smete dozvoljavati drugim ljudima da vam stvaraju nervozu.

 

LAV

Dragi lavovi vase raspolozenje ce se danas brzo menjati. Naime, vas problemi danas ocekuju na poslu i oni ce vam stvoriti nervozu, ali vas isto tako danas ocekuju lepa desavanja na planu ljubavi za koja ce biti odgovoran vas partner, a koja ce vam prosto vratiti osmeh na lice.

 

DEVICA

Drage device vas partner je pre nekog vremena ucinio nesto sa cim se uopste ne ponosi, medjutim, on vama to ne sme da prizna i zbog toga se on ponasa cudno. Trebate od voljene osobe zahtevati istinu jer sve je bolje od toga da zivot zivite u zabludi.

Nastavak  na sledecoj strani..

Stranice: 1 2