MNOGI MUSKARCI treba da SE POSTIDE jer SU SLABIJI od ZENE SKORPIJE!

MNOGI MUSKARCI treba da SE POSTIDE jer SU SLABIJI od ZENE SKORPIJE!

14. svibnja 2020. 0 By Lala

ZENA SKORPIJA – spoj dve nespojive asocijacije!

Zena – koja nas asocira na nezno bice, kome je uvek potreban zastitnik, i skorpija – nasa asocijacija na strah. Kako spojiti i ujediniti  te dve nespojive asocijacije daju zagonetku. Ustvari, sama zena skorpija je zagonetka za mnoge. Njena tajanstvenost otkriva neku novu magiju koja nas njoj vuce. A privlaci sebi poput magneta prema cijoj sili nemamo nikakvog otpora.

Zena skorpija je  vrlo privlacne spoljasnosti za muski svet. Obicno je krase, ako ne izgled, onda neka harizma, magija kojoj ne mogu odoleti mnogi.Inace po prirodi je jako vredna osoba. One vaze za jako sposobne i odvazne osobe. Izrazito vredne od malih nogu, rano sticu radnu naviku. Zato nastupaju jako mlade na radno polje koje im je uglavnom uspesno.

U radnoj okolini one su priznate i vrlo postovane. Kolege ih vole i cene, ali uzivaju i postovanje od kolega , kao i od svojih nadredjenih. One uzivaju visoko radno mesto i visoko se kotiraju. Inteligentne i pametne, a uz to vrlo slobodne i radoznale, kotiraju se visoko.

Ne plase se izazova, posla, niti se strase od neuspeha. To ih pravi snaznima i hrabrima.Nikada nisu kukavice, a i kada ne uspeju u necemu, njima je svejedno.

Mnogi muskarci treba da se postide  zene skorpije, jer su slabiji od njih!

One su vrlo samostalne pa su vredne divljenja.

Zene skorpije su izuzetne licnosti. Vrlo emotivne, iskrene u zivotu i ljubavi. One su jako odane i verne u ljubavi. Nisu avanturistkinje. Ne zaljubljuju se bas cesto, ali kada se zaljube, one to rade punim srcem. Vrlo su sumnjicave u ljubavi, a inace su pronicljive i  dinamicne. U ljubavi  su energicne.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2