SUDBINSKO SAZNANJE-Izaberi sliku-jedna je znak da ces nazalost PATITI tokom celog ŽIVOTA!

SUDBINSKO SAZNANJE-Izaberi sliku-jedna je znak da ces nazalost PATITI tokom celog ŽIVOTA!

17. svibnja 2021. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1)

Slika koju si izabrao govori o tebi da si osoba koja se uvek bori za svoje pravo. Pomalo tvrdoglava osoba,ali ona koja zna šta želi za sebe. Nikome ne dozvoljavaš da se petlja u tvoju sreću.Ti si u svom životu prošao mnoge puteve, ali uvek si se vraćao tamo gde ti je srce. Mnogo si mudra osoba, koja vrlo dobro može da proceni druge ljude. Za tebe moramo reči da ti ne umeš da oprostiš prevaru. Tebe su mnogi u životu razočarali, ali ti im nisi oprostio, već si samo okrenu leđa i nastavio svojim putem. Za tebe vrlo bitno da veruješ ljudima koji te okružuju.

Tebe u budućnosti očekuju još mnoga razočarenja. Bol ti neće naneti nepoznate osobe, već ljudi kojima ti slepo veruješ. Mnogo toga ćeš tim ljudima poveriti, ali oni će ti dokazati da nikada nisu bili tvoji iskreni prijatelji. Ipak, ti ćeš iz svega toga izaći samo ako jača osoba, koja će naučiti jednu važnu lekciju. Sreća tebe također očekuje u budučnosti. Ljubava sreća koja tebe očekuje, će biti tako velika. Ti ćeš pronaći osobu sa kojom ćeš provesti svoj život. Ako si sada u vezi, znaj da ti ta osoba nije suđena. Ti ćeš tek upoznati svoju pravu ljubav.

 

SLIKA BROJ 2)

Slika koju si izabrao ti govori da ćeš ti u svom životu nažalost mnogo patiti. Ali, ono što prvo moramo reči je da si ti osoba koja sve čini za ljubav. Tvoje srce je nežno i dobro, i uvek nastojiš da pružiš sve osobi koju voliš. Ti si neko, ko veruje u ljubav, i ko se vrlo lako veže za druge ljude. Svoje srce i svoje povernje poklanjaš veoma lako. Ti misliš da je svako kao ti, zato se na kraju uvek razočaraš u ljubav. U budućnosti te očekuje velika prevara . Prevara od strane osobe koju voliš.

Dugo će to pokušavati sakriti, ali ti će za tu prevaru saznati. Da zlo bude veće, nećeš ti biti t osoba koja će otići, već će tebe tvoja ljubav napustiti. Nažalost za ovom osobom ćeš patiti celi svoj život. Ti češ čak biti spreman i da oprostiš, samo da ti se vrati, ali to se neće desiti. Istina je da ti to nisi zaslužio, ali život je ponekad nepošten i  prema dobrim ljudima.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2