BELMA  – zena koja ima NAJLEPSE IME  jer ono znaci “OCARAVAJUCA LEPOTICA”  i  “BLISTAVA MESECEVA KCI!”

BELMA – zena koja ima NAJLEPSE IME jer ono znaci “OCARAVAJUCA LEPOTICA” i “BLISTAVA MESECEVA KCI!”

21. svibnja 2022. 0 By Lala

 IME BELMA…

Ako pricamo o znacenju imena onda moramo da kazemo  da  je ovo jedno od imena koje ima najlepse znacenje.

No, ako niste upoznati sa svim tim, nastavite citati ovaj tekst.

Dakle,   ime  BELMA   potice  iz arapskog jezika. Veruje se da se  ovo ime davalo devojcicama koje su rodjene za  vreme    polovine lunarnog kalendara, ili   u noci punog meseca.

Odatle i potice znacenje ovog imena koje se moze prevesti kao MESECEVA KCI, SJAJNA KAO MESEC, ili jednostavno epitetima kao sto su SJAJNA ili BLISTAVA.

Zena koja nosi ovo ime je vrlo nezna. Ona je neko ko ce vam biti    cist primer toga da postoje zene koje su nezne, iskrene, zene koje nikome na svetu ne zele nista lose.

One ne mogu nikom da pozele  ruzne stvari zato sto vole  iskreno, i prosto imaju dusu koja je iskrena, neposredna i cista.

Mozemo da dodamo da se znacenje ovog imena moze prevesti i kao OCARAVAJUCA LEPOTICA, sto nije nista neobicno buduci da su zene rodjene u ovom  znaku veoma lepe.

Moze se reci da su one prave zavodnice iako   iskreno receno ne uzivaju puno u tome. Znate li zasto? Zato sto je jedna BELMA neko ko ume da voli i neko ko vise nego ista na svetu  zeli ljubav. Zeli nekog ko ce je voleti i ko ce joj biti oslonac i podrska i rame za plakanje. Kada pronadje nekog takvog, zena koja se ovako   zove ce uciniti i moguce i nemoguce kako bi tu osobu usrecila.

Ali, da, cinjenica je da ce traziti od te  osobe isto to. Jer,    ona je zena koja zivi za ljubav, i uvek u  zivotu ide na ono sto je sigurno.

Kada pricamo o karakteru moramo da kazemo da je ovo zena koja ce vam reci istinu.

No, ne i onda kada zna da ce vam ta istina slomiti srce.

Ona ne zeli nikom nista lose pa samim tim nece uzivati ni u samoj cinjenici da neko  zbog nje pati.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2