DNEVNI HOROSKOP za  16.maj:  Bikovi danas moraju biti OPREZNI,Rak ce nauciti lekciju na tezi nacin!

DNEVNI HOROSKOP za 16.maj: Bikovi danas moraju biti OPREZNI,Rak ce nauciti lekciju na tezi nacin!

15. svibnja 2020. 0 By Lala

VAGA

Drage vage jednoj osobi se vec duze vreme dopadate, medjutim ta osoba nikako da skupi hrabrosti i da vam to prizna. Vi tu osobu dobro poznajete, vi je smatrate veoma dobrim prijateljom, medjutim ona vas ne gleda samo kao prijatelja. Okrenite se oko sebe i shvaticete o kojoj osobi je rec.

SKORPIJA

Drage skorpije previse stprljenja imate za neke osobe. Vi vec dugo vremena cekate da se neke osobe promene, medjutim to se jednostavno nece desiti. Zbog ljubavi koju osecate vi ostajete kraj nekih osoba iako vas te osobe uopste ne zasluzuju, vi jednostavno niste spremne na teske odluke.

STRELAC

Dragi strelci krajnje je vreme da se promenite, kranje je vreme da pocnete razmisljati na drugaciji nacin. Naime, vi ne mozete biti srecni sve dok toliko vodite racuna o sreci drugih osoba. Jednostavno vi zapostavljate sopstvenu srecu i vi se ponasate kao da vam do sopstvene srece uopste nije stalo.

JARAC

Dragi jarcevi pred vama je veoma turbulentan dan tokom kojeg ce se vase raspolozenje veoma brzo menjati. Vas danas ocekuju problemi na poslu koji ce vam stvoriti veliku nervozu, medjutim danas vas ocekuje i postupak vaseg partnera sa kojim ce vam popraviti raspolozenje.

VODOLIJA

Drage vodolije budite danas koliko god je to moguce oprezne. Naime, danas vas ocekuju neka desavanja koja vam se uopste nece dopasti. Prvo ce danas vase kolege pokusati da vas okrive za nesto za sta niste odgovorni, pa ce posle toga vas partner pokusati da vas ubedi u nesto sto nije istina.

RIBE

Drage ribe pred vama je dan koji vam sigurno nece ostati u lepom secanju. Vas danas ocekuje postupak vaseg partnera sa kojim ce vam veliku tugu naneti. Upravo ce danas vas partner uciniti nesto veoma lose i vi cete izgubiti poverenje u voljenu osobu zbog tog postupka.

Stranice: 1 2