MUSKARAC u OVOM znaku NAJVISE VARA!

MUSKARAC u OVOM znaku NAJVISE VARA!

15. svibnja 2020. 0 By Lala

Verovatno ste  pomislili da je u pitanju lav jer je poznat kao veliki zavodnik.

Ali, niste  u pravu.

Po svim istrazivanjima i anketama,dokazano je da u vezama najvise vara jarac.

On to pravda time sto zivi za emocije i za ljubav  i  shodno tome da on samo slusa svoje srce i  njegov glas. Ali, ma sta da bio razlog svega toga prevara je uvek prevara i kao takva  se ne prasta.

Ono sto je jako vazno da kazemo da je  muskarac  jarac svestan svoje greske i ono sto je za pohvalu je to da on  cak i ne krije neveru.

Ako se vec usudi da to uradi onda ce biti covek i to ce otvoreno i reci .Prosto je takav. No,ono sto je sasvim sigurno jeste da jarac  vara samo onda kada nije srecan. Odnosno samo onda kada   je u vezi   ili braku u kojoj nije srecan i u kojoj nije voljen.

On nema vremena za gubljenje i nije  od onih muskaraca koji ce ikada da pristanu na dosadan  zivot.Na zivot  bez uzbudjenja. On prosto jednostavno zeli da kraj voljene osobe ima   avanture ali sa njom. Da  mu svaki dan kraj nje bude zanimljiv i da sa  njom uvek ima o cemu da prica.

On nikada nece ostati  u vezi u kojoj se oseca kao da ga neko gusi. To ne ide uz njega. Svestan je da  zivot jako kratko traje i nece sebi nikada dozvoliti da ga trosi na pogresne ljude. Moramo da pomenemo da muskarcu jarcu nije najvazniji izgled kod zene.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2