Vaga mora biti OPREZNA kome veruje!-Škoroiji će mesec JUN biti mnogo SREĆAN

Vaga mora biti OPREZNA kome veruje!-Škoroiji će mesec JUN biti mnogo SREĆAN

15. svibnja 2020. 0 By Maja

VAGA

POSAO

Drage vage, kada je posao u pitanju vi morate biti svesni da nemate vremena za odlaganja. Morate da se više koncentrišete, i završite obaveze koje su pred vama. Pružiće vam se odlična prilika da neke stvari konačno privedete kraju. Veoma je bitno da u ovom mesecu ne pravite nove poslovne planove. Završite što ste započeli, a novih prilika će biti dovoljno. Budie strpljivi i pripazite kome odajete vaše poslovne tajne. Jedna osoba vam mnogo zavidi, ali ona je mnogo bliska sa vama. Njoj se često poverite, ali za dobro vašeg  poslovnog uspeha to ne smete da činite. U mesecu junu verujte samo sebi, i ne dozvolite da vam bilo ko kvari ono što želite postići.

LJUBAV

Vaša ljubavna sreća zaista zavisi od vas. Ukoliko ste u vezi imajte na umu da ponekada morate popustiti. Terate inat svom partneru, ali to vam donosi samo nepotrebne nesuglasice. Vaš partner ima mnogo razumevanja za vas, ali vi uporno terate po svome. U mesecu junu pokažite i vi razumevanja za voljenu osobu. Ne može uvek da bude onako kako vi želite. Budite spremni na kompromise ukoliko želite mir i harmoniju u vašoj vezi.

Slobodne vage u predstojećem mescu neće imati mnogo volje za nova poznanastva. Dobro raspoloženje vas očekuje, ali za ljubav prosto još niste spremni. Mnogo ste naučili iz prošlosti i sada ste zaista vrlo oprezni.

ZDRAVLJE

Neke poroke morate ostaviti u stranu. Bez obzira koliko ćete se dobro osećati, jako je bitno da ipak pripazite na svoje zdravlje. Pravite greške iako toga ni sami niste svesni.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2