OKO SOKOLOVO: Mozes li NACI JEDNU GRESKU na ovoj slici?!

OKO SOKOLOVO: Mozes li NACI JEDNU GRESKU na ovoj slici?!

19. svibnja 2020. 0 By Maja

Dragi naši, na ovoj slici postoji 1 greška, a možete li pronaci i koja?

Evo vam jedna prilika da se malo zabavite, i da pri tome proverite svoje čulo vida. Naša mala ekipa ovog portala zaista daje sve od sebe kako bi se što lepše proveli na našem sajtu. Nadamo se da ćete se zabaviti u potrazi za pčelicom koja se jedina razikuje od svih ostalih. Sigurno da vam se na prvi pogled čini da su sve pečelice iste, i da se ni po čemu ne razlikuju , ali optička varka je tu. A na vama je da pronađete grešku, i da se pri tome dobro zabavite.  Naravno nije lako na prvi pogled uočiti razliku, ali uz malo truda nema šanse da vam rezultat izostane.

Moguće je i da nećete uspeti uočiti grešku,ali to nije ništa strašno (nama je bitno da se lepo zabavite u potrazi).  To i jeste poenta i osnova našeg današnjeg zadatka. Vreme lepše prolazi kada se zabavimo sa stvarima koje našim čulima daju mali izazov. Neki od vas su uočili razliku možda na prvi pogled, a neki su morali malo više da se potrude. I u buduće ćemo vam postavlajti vrlo interesantne zabavne zadateke. Neki će biti lakši , neki malo teži. Današnji zadatak je jedan od težih.

Moramo naglasiti da se rešenje ovog zadatka nalazi na sledećoj stranici, ali mi želimo da se potrudite i sami pronađete razliku na ovoj slici. Nadamo se da vam neće biti potrebno da pogledate rešenje, već da se sami potrudite da rešite ovaj zadatak. Sigurni smo da su naši pratioci ovog sajta vrlo uporni, i da neće tako lako preći na drugu stranicu kako bi pogledali rešenje. Verujemo da ćete pogledati rešenje samo da bi se uverili da ste do došli do tačnog zaključka.

Sada pogledajte zadatak u celosti i pokušajte potpuno da se koncentrišete na sliku koja je pred vama.

 

Ukoliko ste uspeli da rešite zadatak, na drugoj stranici možete proveriti vaš rezultat.

No, svakako vas i dalje pozivamo da nam ostavljate komentare na našoj facebook stranici.

 

Nastavak  na dledećoj stranici…

Stranice: 1 2