LJUBAVNI  HOROSKOP za  21.maj: Ovan mora vise da se trudi da bi OSVOJIO VOLJENU OSOBU!

LJUBAVNI HOROSKOP za 21.maj: Ovan mora vise da se trudi da bi OSVOJIO VOLJENU OSOBU!

20. svibnja 2020. 0 By Lala

OVAN

Zauzeti:Zaboravili ste kako izgleda miran porodicni dan bez trzavica i problema, pa vam se cini kao da je to neko drugi na vasem mestu sada. Niste sigurni sta je izazvalo promenu kod partnera.

Slobodni:Morate se malo vise potruditi ukoliko zelite da osvojite osobu koja vam se dopada.

 

 

 

BIK

Zauzeti:Prenagljujete u donosu sa partnerom i mozda je i preterano sto ste mu postavili odredjene uslove koje ocekujete da prihvati. Ali to ga moze samo oterati od vas.

Slobodni:Zaboravite na proslost i okrenite se buducnosti.Sve sto je nekada bilo treba da je za vas zavrsena stvar,

 

 

BLIZANCI;

Zauzeti:Ako zelite da vas partner vise voli i da bude posveceniji vama, morate i vi biti okrenutijii njemu i njegovim potrebama. Ne mozete ocekivati da samo on pruza, a da vi samo uzimate.

Slobodni:Niko vas ne privlaci, a oko vas je toliko njih kojima se dopadate. Verujete da vasa prava osoba jos nije dosla.

 

 

 

RAK

Zauzeti :Ako ste resili da iznenadite partnera, nemojte da bude to sa necim sto vas odusevljava, vec nesto sto on voli i sto njemu prija. Mislite malo o njegovim zeljama, on vase svakako uvazava.

Slobodni:Zaboravili ste da stavite jasnu tacku na proslodt i sada vas ona u neku ruku proganja i uznemiruje Recite jasno da je kraj.

LAV

Zauzeti: Ukoliko nastavite tako neozbiljno da se ponasate , partner ce se okrenuti i otici od vas. Njemu je polako i previse svega sto radite. Ali ukoliko zelite da se stvari smire, moracete da obratite paznju na svoje ponasanje.

Slobodni:Zaboravite na juce i pomislite na sutra. Posvetite se malo za promenu sebi.

 

 

 

DEVICA

Zauzeti:Bilo bi lepo da se za promenu malo vise posvetite vama i vasem partneru. Ostavite po strani posao i poslovne probleme. Malo se udaljite od svega sto vam oduzima energiju i udaljava vas i partnera.

Slobodni:Osoba koja vam se dopada krije koliko se i vi dopadate njoj. Pa potrudite se malo vise.

 

 

 

VAGA

Zauzeti:Partner pokusava da vam se priblizi jer ste se u poslednje vreme udaljili od njega. Ali vi kao da to ne primecujete. Morate malo vise vremena posvetiti partneru ukoliko zelite da vasa ljubavna prica potraje.

Slobodni:Dopada Vam se odoba u znaku Lava ali ne zelite to da joj kazete.

 

 

 

SKORPIJA

Zauzeti:Proslost vam oduzima previse vremena i cak i dok komunicirate sa sadasnjim partnerom pricate o bivsem.A sad razmislite koliko mu to prija. Pokusajte da se suzdrzavate od tih razgovora.

Slobodni:Nemojte oklevati kukoliko zelite da osvojite osobu u znaku Riba.

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2