PROVERI imas li  OKO SOKOLOVO i PONADJI 5 GRESAKA na slici!

PROVERI imas li OKO SOKOLOVO i PONADJI 5 GRESAKA na slici!

4. travnja 2021. 0 By Lala

Vi, koji ste obavili sve svoje poslove, i planirane obaveze doveli do kraja, evo razbibrige.

Kada vam je dosadno, i ne znate kuda biste, ni sta cete sa sobom, evo nacina da se vratite u neko novo vreme. Vreme koje nas stavi u deciju situaciju koja se bave igrarijom. Medjutim,  ovo ce za vas biti zadatak, a slican igrariji. Vrlo je koristan, ma koliko godina da imate. Proverice vas vid, i tako sto cete traziti skrivene i postojece greske, vase culo vida ce biti na ispitu. Zelite li da znate koliko ste inteligentni, i koji je stepen vase inteligencije, upustite se u ovaj zadatak. On ce vam najvise koristiti sto se tice cula vida.

Koliko je vase oko ostro, koliko brzo i obuhvatno?

Ako imate oko za lepe stvari, za lepotu  ljudskog bica,  imacete valda i za ovu slicicu. Nase zaljubljivanje traje koliko i nas pogled na neke lepe oci, kosu , lice. Neciji nas pogled obrlati, presece da nam klecaju kolena. Ako smo ozbiljni, ili strogi, neciji nam pogled otopi led u nama.  Postajemo meksi, popustljiviji, manje ozbiljniji. Jednom recju, postajemo nekako usvemu drugaciji.

Pred vama je novi zadatak. Nije tezak, samo zahteva vase uocavanje. Trazi moc vaseg ostrog zapazanja.

Morate polako gledati i traziti nedostatke. Kada vidite lepu osobu, odmah uocite da li ima sve lepo, i sta nedostaje toj lepoti, da bude savrsena. Tu imate oko sokolovo!  Pokazite ga i na ovom zadatku!

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2