IZABERI KOVCEG i saznaj sta je ono sto KRIJES OD CELOG SVETA!

IZABERI KOVCEG i saznaj sta je ono sto KRIJES OD CELOG SVETA!

22. svibnja 2020. 0 By Lala

AKO SI IZABRAO KOVCEG BROJ JEDAN…

Onda neka ti bude na umu da si ti osoba koja nekad mora da  bude vise  otvorena i osoba koja prosto mora da pokaze svoje emocije. Imaj na umu da nema nista lose u tome i da itekako imas  pravo da  uzivas  u svemu sto sledi i da se posvetis sebi.

I da je  konacno  vreme da pokazes svoje emocije i da pricas o svojim zeljama i strahovima. Ti si osoba koja je svima oslonac i rame za  plakanje i to je za svaku pohvalu. Ali,problem nastaje u tome sto ti ne zelis nikome da pricas o svojim zeljama. Sto cutis o tome vrlo cesto i   u sebi se     kidas i slamas. Moras da steknes apsolutno poverenje bar u jednu osobu kojoj ces napokon da otvoris svoje srce.

 

AKO SI IZABRAO KOVCEG BROJ   DVA…

Ono sto ti krijes od svih je to da si osoba koja zeli da  bude voljena. Ti si mozda okruzen ljudima ali to ni u kom slucaju nije ono sto zelis jer ti je potrebno da te neko iskreno voli i da imas kraj sebe prave ljude.

Mozda si neko ko ima ko zna koliko prijatelja i poznanika ali je problem u tome sto ti  imas utisak da te niko ne razume.

I iako si uvek u nekom drustvu prava je istina da si u dusi veoma usamljen i tuzan i zeljan toga da imas nekog ko te  iskreno voli i ko ce ti se naci u nevolji.

Moramo da kazemo da je jako malo onih koji su dobri ljudi u ovo lose i zlo vreme ali to nikako ne   znaci da ih nema. I zato pokusaj da mislis na sebe i na svoje zelje i da     vremenom naucis da prepoznas dobre ljude. I da im se otvoris, da ih volis, i da dobijes svu ljubav koju   zelis i zasluzujes.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2