Karte nekim znacima pokazuju VELIKU SREĆU, dok će neki MNOGO PATITI!

Karte nekim znacima pokazuju VELIKU SREĆU, dok će neki MNOGO PATITI!

26. svibnja 2022. 0 By Maja

OVAN

Dragi ovnovi,mesec jun vam donosi samo lepe vesti po pitanju ljubavi. Karte vam pokauju manji neuspeh na poslovnom polju, ali u ljubavi će vam sve polaziti za rukom.Partee će vam pružiti pažnju za kojom ste u poslednje vreme čeznuli. Ovaj mesec će vam vratiti nadu u upešnu vezu, jer ste je vi polako počeli gubiti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Dragi bikovi, veliko razočarenje je pred vama u mesecu junu.Vaš partner će izneveriti vaše poverenje na najružniji način. Sve u što se do sada verovali će postati prošlost. Karte vam pokazuju mogućui raskid veze, ali i poznanstvo sa osobom koja će vam przužiti rame za plakanje. Slobodnim bikovima se pruža prilika za jednu lepu avanturu.

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, morate napokon da se odlučite šta je ono što vi želite u ljubavi. Vi imate osećanja za dve osobe, ali budite svesni da ćete na kraju povrediti nečija osećanja. Ne igrajte se sa tuđim emocijama, je rto će vas skupo koštati. Šanse su velike da izgubite i jednu i drugu osobu do koje vam je stalo.

 

RAK

Drago rakovi, u mesecu junu vama cvetaju ruže na polju ljubavi. Toliko sreće  vas očekuje da ni sami neće moći verovati, koliko će stvari okrenuti na bolje. Zaboravite na sve što se dešavalo u prošlosti, jer u ovom mesecu nećete imati ni jedan razlog za brigu.

 

LAV

Dragi lavovi, ono što će vama označiti mesec jun je činjenica da ćete vi napokon doneti jednu važnu odluku. Već duže vreme skupljate hrabost da nešto važno priznate svom oartneru. To ćete i učiniti, ali i shvatiit da vaš partner ima mnogo više razumevanja, nego što ste vi to mislili. Pred vama je mesec u kojem ćete biti zadovoljni sa sobom.

 

DEVICA

Drage device, ne bežite od istinei priznajte svoje greške. Mnogo ste bili nepravedni prema voljenoj osobi, i to morate ispraviti. Vaš partner vam mnogo zamera vaše greške, ali vi to ignorišete. Vama će u mesecu junu biti veoma teško ukoliko nešto ne promenite Odluka  je na vama, želite li biti srećni u svojoj vezi, ili ćete i dalje terati po svome pa makar i na svoju štetu.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2