Njihovoj vezi se BLIZI KRAJ: Ovi znaci bi mogli ostati bez voljene osobe!

Njihovoj vezi se BLIZI KRAJ: Ovi znaci bi mogli ostati bez voljene osobe!

25. svibnja 2021. 0 By Lala

Zvezde mogu da donesu lepe vesti, ali zvezde mogu da donesu i veoma lose vesti. Upravo zvezde lose vesti imaju za pripadnike znaka Bika i Strelca i upravo njima otkrivaju da bi uskoro mogli ostati bez voljene osobe. Njihovoj vezi se blizi kraj…

 

BIK

Dragi bikovi, vama je ljubav aposlutno sve. Istina je da vi zbog ljubavi nekada imate razloga za tugu, ali vama isto tako ljubav donosi ogromnu kolicinu srece. Vi ste trenutno u vezi koja sasvim dobro funkcionise i kako vreme prolazi vi ste sve vise ubedjeni da ce se vasa veza izboriti za uspesnu ljubavnu buducnost.

Medjutim, vas uskoro ocekuju desavanja na planu ljubavi zbog kojih bi se vasa veza mogla zavrsiti. Vas vec pred sam kraj meseca juna ocekuju prvi veliki problemi na planu ljubavi. Upravo cete vi tada saznati da je vas partner ucinio nesto sto nikako nije trebao i zbog toga cete biti tuzni. Vi cete se odluciti da to oprostite voljenoj osobi, ali vas tokom meseca jula ocekuju novi ljubavni problemi.

Upravo cete tada shvatiti da vas partner nikada nije bio iskren prema vama i zbog toga cete potpuno izgubiti poverenje u njega. Vi cete shvatiti da vas je on mnogo puta slagao i upravo cete tada ozbiljno razmisljati o raskidu. Vas ocekuju brojna negativna desavanja na planu ljubavi i upravo bi se vasa veza zbog svih tih desavanja mogla zavrsiti.

Vasoj vezi se blizi kraj, ali ce ipak sve zavisiti samo od vase odluke. Ipak, ono sto je sigurno jeste da vama nece biti ni malo lako da oprostite sve to voljenoj osobi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2