MUSKARAC BLIZANAC i ZENA RIBA: Njima je zajednicka sreca SUDJENA, oni su kao STVORENI jedno za drugo!

MUSKARAC BLIZANAC i ZENA RIBA: Njima je zajednicka sreca SUDJENA, oni su kao STVORENI jedno za drugo!

26. svibnja 2020. 0 By Lala

Retko koja kombinacija se moze nazvati idealnim astro spojom, ali se veza izmedju muskarca blizanca i zene ribe upravo tako moze nazvati i to zbog mnogo razloga. Evo zbog cega je njihova veza osudjena na uspeh…

 

Kada su u pitanju osobine postoji mnogo razlika izmedju muskarca blizanca i zene ribe, ali u tome i jeste kljuc uspeha njihove veze. Naime, muskarac blizanac je covek koji je spreman na sve, on ima mnogo hrabrosti i on se zastitnicki ponasa i zbog toga on odgovara zeni ribi, a zena riba je sa druge strane veoma nezna i emotivna dama kojoj je zastita zaista potrebna i ako je neko moze zastititi onda je to svakako muskarac blizanac.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Isto tako je zena riba dama kojoj je malo potrebno za srecu, ali za tugu jos manje, i upravo zbog toga kada je ona u vezi sa muskarcem blizancom onda blista od srece, ona blista od srece zbog toga sto muskarac blizanac dobro vodi racuna o svakom svom postupku i on na sve nacin pokusava da joj omoguci srecu, a isto tako on sebi ne dozvoljava nikakve postupke sa kojima bi joj mogao naneti tugu.

Muskarac blizanac je isto tako covek koji nekada ume da pretera u nekoj borbi za ono do cega mu je stalo, on ume da pokusava nesto da ostvari sto mu zapravo nije ni potrebno, ali kada on ima zenu ribu kraj sebe, onda on ima osobu koja mu moze na stalozen i miran nacin objasniti da gresi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2