MOZGALICA- pronadji greske: Deluje identicno i skladno, ali sklad narusava jedna  UMILJATA MACKA!

MOZGALICA- pronadji greske: Deluje identicno i skladno, ali sklad narusava jedna UMILJATA MACKA!

28. svibnja 2020. 0 By Lala

 Za vas koji ste uvek za neku vrstu decije zabave evo jos jednoga lepog i zanimljivog zadatka.

Vi koji ste slobodni a rado biste se zabavili, zauzmite se ovoga zadatka. Volite decije  igrice?

Zasto se ne upustiti u jednu takvu, i opet se vratiti u detinjstvo. Cesto smo nervozni i rasejani, i optereceni smo raznim obavezama koje nas stezu i muce. Nasa danasnja svakodnevica je i teska i ruzna. Desava se svasta sto se odrazi i na nas licno. Svaki los i nemio dogadjaj nas dirne, jer se zamislimo u toj poziciji.

U nekima se cak ne smemo ni da zamislimo. Ali bas koliko loseg, toliko i dobroga ima sto zivot nosi. Nase je da se losih stvari klonimo, i da tezimo boljim, i uvek lepsim.  Boreci se sa ruznom svakodnevicom, neki od nas bi neke dane svoga zivota prespavali. Vrlo rado bismo se prtetvorili u nekoga drugoga i prespavali dok ne prodje ono ruzno sto nas je smorilo danas, ili juce.

Zato ako se zelite opustiti i vratiti u detinjstvo, budite poklonik ovoga zadatka.  Imate li smisla za tako nesto, da li ste nekada nesto radili slicno?

Ako jeste, onda vam nece biti tesko, nego prosto i lako. Ako niste, onda cete se potpuno predati zadatku i bice vam interesantno. Onda ce vam biti jos zanimljivije i delovace vam privlacnije. Ako imate decu u porodici, mozda ste nekada uceci njih igrali sa njima.  Mozda ste uceci njih koristili priliku da se poigrate bas kao dete, i da se zabavite. A to vam je delovalo opustajuce, i kao da ste se vratili u neki novi svet, caroban i saren.

Onaj koji ne obavezuje, i koji ne pritiska, sa svih strana. Koji ne postavlja pitanje, kolika je zarada, i ne trazi razliku zarade u odnosu na racune i obaveze. A znate da ih morate izmiriti. Kako, kada i od cega ako date sve, a treba ziveti do sledeceg meseca?

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2