VIKEND HOROSKOP! Nekoga očekuje VELIKO RAZOČARENJE, a nekoga VELIKI NOVCI!

VIKEND HOROSKOP! Nekoga očekuje VELIKO RAZOČARENJE, a nekoga VELIKI NOVCI!

29. svibnja 2020. 0 By Maja

OVAN

Dragi ovnovi, pred vama je vikend kakvog ste samo mogli poželeti. Tokom celog vikenda vas očekuju samo lepa dešavanja u kojima ćete uživati. Vas očekuje jedan manji novčani dobitak, a za ljubavnu sreću će se pobrinuti vaš partner, koji će imati jedno divno iznenađenje za  vas.

 

BIK

Dragi bikovi, ovaj vikend neće ispuniti vaša očekivanja. Naime, pred vama će biti toliko obaveza da vi prosto nećete znati na koju stranu pre da idete. Sve palo na vaša pleća, i vi se prosto više brinete za druge nego za sebe. Tako će biti i ovih dana, jer će svi očekivati vaš maksuimu, ali moramo naglasiti da ste vi za to najviše odgovorni. Previše ste se zazzeli za duge, umesto da malo mislite i na sebe.

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, ovaj vikend će obeležeti razna dešavanja koja će vas mnogo nervirati. Umorni ste od svega i želite samo svoj mir, ali osobe koje vas okružuju neće vam ga dati. Pred vama je vikend pun rasprava i nesuglasica. Pokušajte ipak da ostanete smireni, jer vama stres trenutno uopšte nije potreban. Pronađite neki momenat samo za sebe.

 

RAK

Dragi rakovi, vas očekuku mnogi lepi trenutci, a posebno na polju ljubavi ćete biti mnogo zadovoljni. Sve zahvaljujući vašoj voljenoj osobi, koja će se potruditi da vam ulepša ovaj vikend. Vaš partner je emotivno mnogo vezan za vas, i njemu je jasno da iza sebe imate vrlo teško vreme. On će sve pokušati kako bi se vi ponovo osećali srećno.

 

LAV

Dragi lavovi, vas očekuje jedan relativno miran vikend. Neće biti mnogo dešavanja, ali to će vama itekako prijati. Zaželeli st se mira i opuštanja, i ovaj vikend vam upravo to donosi. Malo ćete da mislite i na sebe, jer ste shvatili da vam je to preko potrebno. Previše ste u poslednje vreme ulagali u druge, sada je vreme na vas.

 

DEVICA

Drage device, vas će problemi tokom vikenda zaobići. To vam je jako bitno, jer vama ni jedan problem više ne može stati pod kožu. Svega vam je dosta, i ovaj vikend je idealaan da se malo više posvetite svom mentalnom miru. Morate da shvatite da vi sami ne možete rešavati tuđe probleme. Morate više da mislite na sebe.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2