MESECNI HOROSKOP za JUN: Evo ko će imati LUDU SREĆU tokom JUNA!

MESECNI HOROSKOP za JUN: Evo ko će imati LUDU SREĆU tokom JUNA!

29. svibnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Dragi ovnovi, kada je mesec jun u pitanju naš savet je da budete vrlo oprezni kada je ljubav u pitanju. Vaši postupci bi vas mogli košati mnogo problema sa voljenom osobom. Slobodne ovnove očekuje jedna kraća avantura. Na poslovnom planu neće biti nekih posebnih promena. Ono što je mnogo bitno je da sačuvate  svoje strpljenje koje će vam biti potrebno. Vi ćete uglavnom biti zadovoljni sa sobom.

 

BIK

Dragi bikovi, mesec jun će biti idealan za vas kada je posao u pitanju. Kada govorimo o ljubavi možda je bolje da ne očekujete previše od voljene osobe, jer ona trenutno nema mnogo poverenja u vas. Zbog toga će nastati veliki problemi, ali i vi morate malo više da se potrudite i razgovarate sa vašim partnerom. Vaše ćutane je mnogo doprinelo da su se rodile sumnje koje su neopravdane.

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, ukoliko ste slobodni mesec jun će vam doneti priliku da vaše emotivno stanje konačno dovedete u red. Jedno divno poznanstvo vas očekuje, i vi ćete ponovo da osetite ljubavnu sreću. Na poslovnom planu vas očekuju manji problemi sa radnim kolegama. Naučite ponekad da popustite, ne može uvek da bude onako kako vi to zamišljate.

RAK

Dragi rakovi, posao će da vam cveta, a tako iljubav. Pred vama je mesec koji će vam doneti mnogo sreće. Sve će biti čak i iznad vaših očekivanja, jer toliko sreće kao što ćete i mati u junu dugo niste osetili.Jedan veći novčani dobitak će ovaj mesec učiniti savršenim za vas. Luda sreća je ped vama na svim poljima vašeg života.

 

LAV

Dragi lavovi, umanjite malo vaša očekivanja. Vas sreća zaista prati, ali vi to ne umete da cenite i uvek očekujete mnogo više. Mesec jun će vam također biti mnogo srećan, kako na poslovnom tako ina ljubavnom planu. Ali, vi prosto nećete biti zadovljni, razlog je samo vama poznat. Pokušajte da se radujete stvarima koje vam se dešavaju, jer nema svako tokliko sreće kao vi.

 

DEVICA

Drage device, mnogo ste se trudili za svoj uspeh, i on će u mesecu junu napokon da urodi plodom. Vas očekuju novčani dobitci kojima ste se polako prestali nadati. Na polju ljubavi nećete biti zadovoljni, jer osoba do koje je vama dtalo neće uzvračati vaša osećanja. Možda je vreme da svoju ljubavnu sreću potražite na nekom dtugom mestu. Uzalud se nadate, a to bi vas na kraju moglo koštati još više boli.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2