Neki ZNACI se zaista IGRAJU sa SUDBINOM! Koga očekuje VELIKO RAZOČARENJE ukoliko nešto NE PROMENI?

Neki ZNACI se zaista IGRAJU sa SUDBINOM! Koga očekuje VELIKO RAZOČARENJE ukoliko nešto NE PROMENI?

29. svibnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Dragi ovnovi, u prvoj polovini meseca juna neće vam se desiti ništa posebno na ljubavnom polju. Odvojite malo vremena i za vaše prijatelje, a ne samo za voljenu osobu. Sve  svemu bićete zadovoljni sa vašom ljubavnom situacijom, ali vremena za drage ljude morate odvojiti, jer oni su vam podrška i kada u ljubavi krene naopako.

 

BIK

Dragi bikovi, osećate će veliku ljubomoru mada za to zaista nemate razloga. Malo više samopouzdanja bi vam mnogo značilo. Vaš partner voli samo vas, ali vi u to ne želite da verujete. U prošlosti ste bili prevareni, ali to ne znači da osećaje sumnje sada trebate da prenosite na sadašnjeg partnera. On vam je vrean, i vi nemate razloga za brigu.

BLIZANCI

Dragi blizanci, mnoog ste srećni pored osobe do koje vam je stalo. Pronašli ste nekoga ko ima razumevana za vas u svakoj situaciji. Ipak, vi se ne trudite mnogo  da joj uzvratite na isti način. Previše mislite samo na svoju sreću, i pri tome zaboravljate na osećanja vašeg partnera. Očekujete mnogo ali dajete malo. To morate promeniti ukoliko želite da vaša veza opstane.

 

RAK

Dragi rakovi, prvom polovinom juna nećete se osećati srećno. Vaš partner ne može ništa da učini kako bi vam popravio raspoloženje. Vaš emotivni problem je mnogo vezan za vašu prošlost. Ne želite da gledate napred, već se vraćate u prošle dane, i milsi vam lutaju prema bivšem partneru. Pravite veliku greku, koja bi vas mogla skupo koštati. Posvetite se sadašnjosti i osobi koja je uz vas.

 

LAV

Dragi lavovi, zaboravite na svoj ponos i svoj inat. Vaša tvrdoglavost će vam doneti velike probleme sa voljenom osobom. Imajte na umu da i vaš partner ima svoje granice. Ma koliko va voleo, on će da promeni svoje ponašane prema vama, ako se i vi ne promenite. Izazivate neuglasice koje vam zaista nisu potrebne.

 

DEVICA

Drage device, mnogo ste se promenili, i vaš partner to itekako primeti. On vam mnogo popušta, ali to se vrlo lako može promeniti. Budite odlučni i ne menjajte svoje raspoloženje kako vama paše, već mislite i na voljenu osobu. Vi bi tako lako mogli da budete srećni, ali kao da vam neka veća sila prosto neda mira.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2