Raka očekuje NOVČANI DOBITAK, Vaga će biti RAZOČARANA, a Škorpiji se SMEŠI velika SREĆA!

Raka očekuje NOVČANI DOBITAK, Vaga će biti RAZOČARANA, a Škorpiji se SMEŠI velika SREĆA!

29. svibnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Dragi ovnovi, na poslovnom polju neće btii nekih posebnih promena u ovom periodu. Ipak vi ćete biti zadovoljni sa sobom, jer ste do sada mnogo toga uspeli završiti. Kada je ljubav u pitanju tu vas očekuju itekako velike promene. Nova ljubav će prvom polovinom meseca pokucati na vaša vrata. Ne bežite od svojih osećanja i prepustite se sreći koja vas očekuje sa ovom osobom.

 

BIK

Dragi bikovi, potrudite se da ispunite svoje obaveze onako kako ste to obećali. Ne tražite izgovore već se bacite na posao, isplatiće vam se sigurno. Na planu ljubavi morate također  više da se potrudite. Vašem partneru je dosta monotonije i on polako počinje da diže ruke od vaše veze. Ne dozvolite da vam partner zauvek okrene leđa.

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, na poslovnom planu vas očekuju manji problemi sa radnim kolegama koje ćete vi uprkos svemu brzo rešiti. Vi volite da vodite glavnu reč, ali ponekad je bolje za vas ako popustite. Što se ljubavi tiče nemojte previše da se nadate. Vaša očekivanja su prevelika, ali vi se zaista vrlo malo trudite da vam krene onako kako vi to želite.

 

RAK

Dragi rakovi, poslovni planovi će polako početi da se ostvaruju. Shavtićete da vaš trud nije bio uzaludan, jer vas očekuje jedan veči novčani dobitak. Na ljubavnom polju vam neće polaziti za rukom, jer osoba do koje je vama stalo nema ista osećanja prema vama kao vi prema njoj. Ignorišete osećanja jedne vodolije dok se uzalud nadate osobi koja prema vam ne oseća ništa.

 

LAV

Dragi lavovi, polako ali sigurno vam kreće na bolje kada je posao u pitanju. Počinjete da se više trudite i to će vam  mnogo ići u korist. Malo ste se ulenjili u poslednje vreme i posledice ste itekako osetili. Ljubav vam u prvoj polovini meseca naprosto cveta. Vaša voljena osoba čini sve kako bi se vi osećali dobro, a i vi ćete se više zalagati za vašu vezu.

 

DEVICA

Drage device, na poslu ćete se pomalo nervirati, jer niste naučili da vam neko govori šta treba da radite. Vi želite sve da radite po svome, ali nekada moate preći špreko svog ponosa kako bi vam krenulo na bolje. I zaista vama će se u prvoj polovini meseca otvoriti vrata za nove poslovne poduhvate. U ljubavi i neće biti promena, ali bitno je da ćete se vi osećati dobro.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2