Uzalud joj zavide, jer ŽENA koj nosi ime AZRA će uvek biti JEDINSTVENA!

Uzalud joj zavide, jer ŽENA koj nosi ime AZRA će uvek biti JEDINSTVENA!

31. svibnja 2020. 0 By Maja

Žena koja nosi ime Azra je prosto jedinstvena i sa njom se nijedna ne može porediti. Ta žena je primer za mnoge. Ona u sebi nosi nešto tajanstveno, nešto lepo što nju čini samo interesantnijom. Mada ona ni sama nije svesna koliko je posebna, jer ona sebe ne smatra takvom. Uvek je tu za druge, ona vam neće reči ne, ako zatražite njenu pomoć. Žena koja nosi ime Azra uvek pruža ruku pomoći, prosto je takva. Ne može ona gledati da drugi pate a da ona ništa ne poduzme. I ako nije svesna koliko je posebna ona vrlo dobro ume da ceni sebe. Koliko ceni sebe toliko ceni i druge ljude. Od nje ne možete očekivati da bi ona ikada podcenila druge osobe, jer ona zna šta znači poštovanje. Vredna je i poštena, i uvek ima jasan cilj pred očima. Zna šta želi, za to se iskreno celim srcem bori.

Ona se neće postideti svojih prljavih ruku koje iskreno i pošteno rade za svoj život. Ništa joj nije teško, samo da je iskreno i pošteno. Nikada nećete moći nagovoriti ženu koja nosi ime Azra da učini nešto što nije vredni poštovanja. Ne ume drugačije već pošteno da se bori kroz život, pa makar to bio i teži put. Nije ona ni naučila da ide lakšim putem, jer njen život je borba, ali borba od koje ona nikada neće odustati.  Ta se žena istovremeno bori i za svoju ljubav. Imati nju za partnera je pravi blagoslov. Ona ne ume da prevari, da izda osobu koju voli.

Za nju se bori celim svojim srcem. Ali, onaj ko podceni njenu dobrotu i ljubav pravi veliku grešku. Ona će voleti celim srcem, ali onaj ko se usdi da je prevari neka ne očekuje drugu šansu. Ona poštuje ljubav i vernost, to isto očekuje zazuvrat. Sa njenim srcem nema igre, to ona sebi neće dozvoliti jer svesna je koliko njena ljubav vredi.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2