POKAZITE SVOJU SUPER MOC U PRONALAZENJU GRESAKA! Imate ih samo tri!

POKAZITE SVOJU SUPER MOC U PRONALAZENJU GRESAKA! Imate ih samo tri!

31. svibnja 2021. 0 By Lala

Vi koji ste navikli da provodite slobodno vreme sa nama , evo prilike da se ponovo druzimo.

Naravno ako imate slobodnog vremena. Mozda je ovo daleko bolji i bezbedniji nacin da ubijete vreme, nego da ste u nekoj kockarnici.U zadimljenom prostoru, gde ste ograniceni i ponasanjem i mestom i svakim drugim nacinom.

Ovo je razbibriga koja ne kosta, dakle necete potrositi novac. Necete se nervirati zbog guzve, zbog vreve koja vas gusi, niti cete biti u prilici da se osecate neprijatno zbog bilo cega. Mozda biste se rado nasmejali necemu, a nije red, na javnom ste mestu. Hteli biste lezernije sesti, glasnije progovoriti, pa opet nije red biti bucan.

To odstupa od vaseg ponasanja. Ovako cete u svojoj kucici /svojoj slobodici da se opustite, i bez ustrucavanja  da uzivate.

Nas danasnji zadatak je veoma lak, samo trazi vase oko koje ce ga otkriti. Trazi takodje i ostrinu vaseg oka koje mora sagledati sliku u celini. Zatim ici od jedne do druge slicice, od jednog do drugog decaka i brojati.

Najlakse je zamisliti sliku, pogledati decake i zapamtiti njihove boje.  Zatim kocke od kojih pravi piramidu, i tako redom. Na celoj slici postoje tri greske, one koje ce uociti vase oko. Mi verujemo da cete se malo pomuciti.

Krenete od decaka do decaka. Kosa, oci krupne, majica pola zuta pola narandzasta. Rukavi bele boje, sake se jedva vide, male su i sitne. Farmerice iste kao u svakog drugoga, a cipelice smedje. Kockice crvene ,zute i zelene boje. Pogledajte da li svaka  ima ostru poput krova, kocku na vrhu.Zatim paznju usmerite na slova koja se nalaze na kockama. Boja tih slova da li je ista, kao i polozaj slova i velicina. Male kucice sa strane i slovo na kucici, da li je isto, ili je drugacije.

 

Nastavak na slerdecoj strani…

Stranice: 1 2