SUTRA je POMRACENJE MESECA: I posle toga vise NISTA NECE BITI ISTO!

SUTRA je POMRACENJE MESECA: I posle toga vise NISTA NECE BITI ISTO!

4. lipnja 2020. 0 By Maja

OVAN

Za vas se slobodno može reći da ste osoba koja uvek dobro razmisli pre nego što učini sledeći korak. Ali vi prosto nećete moćoi odoleti jednoj osobi u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled. I sami ćete biti iznenađeni svojim postupkom jer ćete učiniti nešto za tu osobu što će je oduševiti.  Vaš živiot ide prema velikoj divnoj pormeni sa ovom osobom.

 

BIK

Vama posle ovog pomračenja meseca neće biti ni do čega.Mnogo ste se nadali poslovnom uspehu, ali on se neće desiti. Da zlo nebi bilo manje vi ćete ostati bez svog radnog mesta. Istina je da ste imali mnogo nesuglasica na radnom mestu, ali ovome se niste nadali. Mislili ste sve će se rešiti samo, ali neko će za vas doneti odluku koja će vas koštati vašeg radnog mesta.

 

BLIZANCI

Budite vrlo oprezni jer vaša igra sa tuđim osećnjima dolazi kraju. Mnogo ste mislili samo na sebe, sada je vreme da platite ceh. Vi ćete biti uhvaćeni u prevari. Vaš partner je već dugo sumnjao u vas, ali sada će imati dokaze. Ništa nemožete učiniti kako bi promenili njegovo mišljenje. On će vas ostaviti za sva vremena.

 

RAK

Vas očekuje veliko razočarenje, jer ćete biti prevareni od vama mnogo drage osobe. Za nju ste bili spremni sve dati, a ona je uvek imala druge polanove. Sa vašom ljubavi se igrala, i to ćete napokoni vi shvatiti. Neće vam biti lako, ali vi ste jaka osoba koja će na kraju iz svega izaći kao pobednik.

 

LAV

Vi imate mnogo prijatelja, ali i onog jednog posebnog kojem sve svoje tajne odajete. Njemu dugo slepo verujete i on sve o vama zna. Nikada niste posumnjali u njegovu odanost. Ipak, nažalost došlo je vreme da shvatite da vam to nikada nije bio pravi prijatelj. On će napraviti jedan potez koji će vas mnogo razočarati. NIšta između vas više neće biti isto.

 

DEVICA

Svoje tajne povrite samo jednoj osobi.  Ona zna sve što vam je na duši. ona će to poverenje da pogazi. Otrkriće vaše najveće tajne osoi koju vi smatrate svojim neprijateljom. Vaše prijateljstvo se ruši, i ono se nikada neće moći oporaviti od onoga što će vam napraviti. To nikada nećete oprostiti.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2