LJUBAVNI HOROSKOP za   7.jun: Ovan danas mora da misli na DRUGE STVARI umesto na LJUBAV!

LJUBAVNI HOROSKOP za 7.jun: Ovan danas mora da misli na DRUGE STVARI umesto na LJUBAV!

6. lipnja 2020. 0 By Lala

VAGA

Ovo ce biti odlican dan za ljubav a nekim vagama se pruza prilika da se pomirite sa osobom iz vase proslosti… Ako postoji takva i ako i dan danas ceznete za njom…. Znajte da je nova sansa za srecu pred vama i da sad sve zavisi samo od vas.

SKORPIJA

Nema potrebe da bezite od ljubavi ili od nekog ko vas iskreno voli i to samo zato sto ste jednom bili povredjeni. Nisu svi ljudi na ovom svetu zli kako se to vama cini – i vreme je da se borite da se osmeh konacno vrati na vase lice.

 

 

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Tokom dana pred vama cete imati potrebu da se osamite te da mislite malo samo na sebe. Cini vam se da voljena osoba ne ume da vas razume i zato ne zelite da joj se poverite te da joj kazete sta je ono sto vas muci.

 

JARAC

Danas necete  biti raspolozeni za ljubav  jer pre svega zvezde nisu u najboljem polozaju sto se emocija tice. Nemojte dozvoliti da vas to depremira jer ce recimo danas na  radnom mestu da vam cvetaju najlepse ruze.

 

VODOLIJA

Vi ste neko ko zna sta zeli i zna kako da se za to izbori. Tako ce biti i danas. Pred vama je period kada cete imati priliku da osvojite srce jedne osobe do koje vam je stalo i samo je potrebno da ne krijete svoje emocije vec da javno kazete sta osecate i zelite.

 

RIBA

Sve je vise nego u redu  sto se tice emocija ali vi ste ipak nekako tuzni i nemate predstavu zbog cega. Mozda bi ste ipak trebali da se zapitate sta je ono sto iskreno zelite – da li ste sa osobom koju volite?

Stranice: 1 2