Saznajte koga bi danas PONOS mogao SKUPO KOŠTATI!

Saznajte koga bi danas PONOS mogao SKUPO KOŠTATI!

6. lipnja 2020. 0 By Maja

OVAN

Danas je vaš dan jer će vam sve polaziti za rukom. Svoje radne obaveze ostavite u stranu i posvetite se voljenoj osobi koja je željna vaše pažnje. Vreme za odomor je pred vama i vi ćete uživati sa voljenom osobom kao retko do sada.  Srea vas prati tokom celog dana, i vi ćete osećati samo zadovoljstvo i sreću.

 

BIK

Kako će proteći današnji dan mnogo zavisi od osobe sa kojom delite svoj život. Mnogo toga ste obećali u poslednje vreme, ali ništa od toga nite ispunili. Vrem je da se pokažete na delia, i današnji dan će vam proteći u sreći i harmoniji. Budete li opet tražili izgovore očekuju va velike nesuglasice sa voljeom osobom koje lako možete zaobići.

 

BLIZANCI

Od vas će se danas očekivati da se zauzmete za ono do čega vam je stalo. Neke osobe iz vašeg okruženja vam neće dati mira. Ovaj dan nije pogodan za svađu, zato pokušajte da izbalansirate svoja osećanja. Od vas će se danas očekivati mnogo, ali vi možete bar deo toga da ispunite, kako bi zaobišli dodatne tenzije sa dragim osobama.

 

RAK

Sreća je celi dan na vašoj strani. Dobićete važne vesti koje već dugo očekujete. Napokon vam se počinju otvarati vrata prema uspehu koji vam je potreban. Danas su srećene zvezde na vašoj strani, jer će i ljubavi sve da bude onako kako ste to očekivali. Ništa vam neće moći pokvariti dobro rapoloženje.

 

LAV

Danas ćete iamti potrebu da se osamite. Mnogo toga se dešavalo u poslednje vreme, i vi samo želite svoj mir  i tišinu kako bi svoje misli doveli u red. Ipak kraj dana vam donosi jedno veoma lepo iznenađenje koje će vam mnogo značiti. Jedna draga osoba želi da vam ulepša dan i to će joj i poći za rukom. Sreća  vas ipak nije potpuno napustila.

 

DEVICA

Mada će vam ovaj dan početi kao i svaki drugi, on će se ipak pretvoriti u dan koji ćete dugo pamtiti. Jedan poziv menja sve, jer on vam donosi vesti koje dugo čekate, a vezane su za vaš poslovn uspeh. U ljubavi imate podršku voljene osobe koja će vam mnogo značiti. Ovaj dan ćete dugo pamtiti jer sa njim dolaze velike. ali pozitivne promene.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2